Kod devam ediyormu dost gecerlimi hala2300 silmediler 250 yaatirdim 3k daha cektimnhahah
Kesin öyledir.2300 silmediler 250 yaatirdim 3k daha cektimnhahah
Ooo paşama bak sen 600 TL yapmış 250 çekmeye çalışıyor neden böyle oluyor diyor 😅 yahu bu kuralları neye göre okuyorsunuz 600 lira yapınca çekebileceğini sana kim söyledi de işlemin olmamasını sorguluyorsunuz ilginçsinizNeden böyle diyor bilen varmı
Sen bi 2500 yap da iş oraya kalsın ismimi doğrularsın.244 tl verid ama kimlik doğrulamasi hata veriyor ismimizi bilmeden nasil ödeme yapacaklar
Gmail olacak mail outlok hotmail olmuyor gelmez onaMail gelmiyor bende siz nasıl üye oldunuz
Gmail yazdım ona da gelmedi anlamadımGmail olacak mail outlok hotmail olmuyor gelmez ona
hangi oyun saklamıştınızAyiktilar arttiik.ibneler
Kanka spin falan saklama yemiyor uğraşma denendi açıkda bahsinkiz var diyor yemiyorhangi oyun saklamıştınız
Ayn oleSaniyesinde battım boş siteymiş
ss atimi ???Kesin öyledir.
Rica ederim bol kazançlarBeyler site akıyor çok açık slotlar acayip ödüyor 100 kayıpla döndüm kayipda çekim sinriida yok yeni sitemi buldum ben paylasana teşekkürler
Hoşgeldin teklifi kısmına gir kodubonusu aldım ortaklık kodunda JB250 yazıyor ama bişe eklenmedi
Tebrikler kankaAkıyor baba site çok iyi helali var rtp tavan