- 2,230
- 629
- 113
tamam bence herkes kendı debelensın A:SFMesaj yazarken wonlamış ne dersiniz devam mı tamam mı şu anda 1800 dağıtım arta bilir kazanca göre en kötü 1500 dağıtım olacak
tamam bence herkes kendı debelensın A:SFMesaj yazarken wonlamış ne dersiniz devam mı tamam mı şu anda 1800 dağıtım arta bilir kazanca göre en kötü 1500 dağıtım olacak
Sen slota geç ver mılletın kumar parasını herkes döndürsün sahur vaktiMesaj yazarken wonlamış ne dersiniz devam mı tamam mı şu anda 1800 dağıtım arta bilir kazanca göre en kötü 1500 dağıtım olacak
kardo devam etse nolur kon başıdan takip eden adamlarla her kupoda gelen adam aynı ödülü alcak saçmalık böyleyseMesaj yazarken wonlamış ne dersiniz devam mı tamam mı şu anda 1800 dağıtım arta bilir kazanca göre en kötü 1500 dağıtım olacak
Yazı tura atMesaj yazarken wonlamış ne dersiniz devam mı tamam mı şu anda 1800 dağıtım arta bilir kazanca göre en kötü 1500 dağıtım olacak
Aman enişte sıkı tutListe enişten de ama 2 dönüm kucak var eniştede unuttun heralde
Prensesmi iyi qiderSen slota geç ver mılletın kumar parasını herkes döndürsün sahur vakti
TamamMesaj yazarken wonlamış ne dersiniz devam mı tamam mı şu anda 1800 dağıtım arta bilir kazanca göre en kötü 1500 dağıtım olacak
Bol şanslar dostumSon adım gelirse 3k benim gerisi dağıtım
🤗Aman enişte sıkı tut
Son adım gelirse 3k benim gerisi dağıtım
La değişik bu dostumuz 2 gün sonra 200 lira kalmaz haftaya yine 50 bin yapar böyle bir şey yokAman enişte sıkı tut
Bol şanslarSon adım gelirse 3k benim gerisi dağıtım
Bol sasnSon adım gelirse 3k benim gerisi dağıtım
Bol şansSon adım gelirse 3k benim gerisi dağıtım
Şans olaSon adım gelirse 3k benim gerisi dağıtım
Degilmi enişte sahura kadar vakit geçsinSen slota geç ver mılletın kumar parasını herkes döndürsün sahur vakti