- 18,041
- 3,350
- 113
güzel rol oldu
Devam Et 2 buçuk ust gir 😃😃Tamam mı devam mı 😂😂
Bizde hakkaniyet paçalardan akar herkes bilir bunca zaman 100 bin parasını dağıttık mılletın en az dost alıp kaçsaydık keşke zamanındaEnişte sana atacam parayı ben hakkaniyetli şekilde dağıt hakkımı helal etmem 😂
enişte hak geçmesin diye kendi parasını bile dağıtırEnişte sana atacam parayı ben hakkaniyetli şekilde dağıt hakkımı helal etmem 😂
Nerden nereye kadar o iş 3. Cu kupondan sonra dağıldı dost mihribanin saçına döndü artık sans kime ne çıkarsatakip edenleri bi listeleyelim bence bi
Beni de alın enişte 😎😁Abuzer biz gelecegını biliyoruz zaten kafa ütüleme
hadi bakalım :A FS@Enişte sen dahil 15 kişi seçer misin zahmet olmazsa 😂
Tebrikler dost kazancın daim olsun 😊@Enişte sen dahil 15 kişi seçer misin zahmet olmazsa 😂
O yazıya anca bu qiderdiYok artık daha neler
Kısa ve öz olsun dedim 🤣🤣O yazıya anca bu qiderdi
3.5 ü de olurEko 2 buçuk ust o mac
Müdür ilk rolünde 5-6 kişiydik biiz unutmasınlar aman@Enişte sen dahil 15 kişi seçer misin zahmet olmazsa 😂
Seni ben Alaçam ')Beni de alın enişte 😎😁
La oldu bi gün öyle o sen aldın mı almadım bu sen aldın mı almadım 1500 lira para dağıttık baktım bitti para avq kendimi unuttumenişte hak geçmesin diye kendi parasını bile dağıtır
Yok hakki 2 1 yada 3 03.5 ü de olur
Abooo abim 😁Seni ben Alaçam ')
Enişte çok konuşuyon yavLa oldu bi gün öyle o sen aldın mı almadım bu sen aldın mı almadım 1500 lira para dağıttık baktım bitti para avq kendimi unuttum
Günün anlam ve önemini kapsayan ufacıkKısa ve öz olsun dedim 🤣🤣