- 19,577
- 4,467
- 113
Ferhat abiiiii bende vardım 😁Renktaş bişi söyleyimmi serhatla aynı anda
Yazmıssım 😂😂
Ferhat abiiiii bende vardım 😁Renktaş bişi söyleyimmi serhatla aynı anda
Yazmıssım 😂😂
O bu arkadas bu arkadası unutmayalımbeyler cok kişi vardı ben kendimi bile göremedim bazen birisi vardı vatan savunur gibi takip etti nerde o
kim kibeyler cok kişi vardı ben kendimi bile göremedim bazen birisi vardı vatan savunur gibi takip etti nerde o
😁😁O bu arkadas bu arkadası unutmayalım
Eko Başkan 😁😁O bu arkadas bu arkadası unutmayalım
EfndmEko Başkan 😁😁
Hahahahbeyler cok kişi vardı ben kendimi bile göremedim bazen birisi vardı vatan savunur gibi takip etti nerde o
gedson dostumuz ödülü en çok o hak ettikim ki
Sen hep varsın zaten de gülüm ben öylesine yazdım ya enisteye yardım olsun diye çokta dikkate alma mesajı siz enisteyi ikna edin ben masum uzayliFerhat abiiiii bende vardım 😁
Sende vardın dost özür dilerimHuso ile dk saydık paso gözümüz kronetmreye döndü kolay aga 😂
Eyw kardes dalgasındayız saolasınSende vardın dost özür dilerim
O vatansever dostumuz buydu @JoeQuanqaEyw kardes dalgasındayız saolasın
Valla ben yolculuk yapiyorum memlekete otobüste te zor oluyor tabi takip etmek yaklaşık 35 40 Dakika dır da konudayım ekran görüntüsü atacaktım yüklediğiniz sayfa çok büyük dedi almassaniz gönül koymamHuso Abuzer Serhat alonedark ve Joe ye ben şahidim diğerlerini bilmem
🤩🤩🤩♥♥😍Sen hep varsın zaten de gülüm ben öylesine yazdım ya enisteye yardım olsun diye çokta dikkate alma mesajı siz enisteyi ikna edin ben masum uzayli
Renktas ölüm listesine eklendinHuso Abuzer Serhat alonedark ve Joe ye ben şahidim diğerlerini bilmem