Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling JackWilshere10 / 2-3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aekrem

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
31,888
13,783
113
Valla ben yolculuk yapiyorum memlekete otobüste te zor oluyor tabi takip etmek yaklaşık 35 40 Dakika dır da konudayım ekran görüntüsü atacaktım yüklediğiniz sayfa çok büyük dedi almassaniz gönül koymam
Büyük be kardo enqinler sıqmam taşarım
Dion ha 😂😂

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,760
25,530
113
Valla ben yolculuk yapiyorum memlekete otobüste te zor oluyor tabi takip etmeklaşık 35 40 Dakika dır da konudayım ekran görüntüsü atacaktım yüklediğiniz sayfa çok büyük dedi almassaniz gönül koymam
@Enişte hepsini prensese basıp çoğaltır dost kimseyi boynu bükük koymaz memleket emin ellerde

serhatcan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,974
5,485
113
Büyük be kardo enqinler sıqmam taşarım
Dion ha 😂😂
Yemek molası verdik kirazlı bahçe diye bir yerde bi büsküvi alayım dedim markette satılan 10 tl buskuviye 50 tl dedi kalsın dedim çıktım sigara içiyorum 🤣🤣

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,760
25,530
113
Yemek molası verdik kirazlı bahçe diye bir yerde bi büsküvi alayım dedim markette satılan 10 tl buskuviye 50 tl dedi kalsın dedim çıktım sigara içiyorum 🤣🤣
Afyon muydu kirazli bahçe ? Hey gidi günler o karşıdaki ormanın dili olsada konuşsa :) gece gece nerden geldi aklıma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...