- 31,888
- 13,783
- 113
Cansın kardo daha cok calısıpLa ne adamsin sen ya 😆😆😆😆😆😆
Bu sefer villa,alıp onu satar basarız😀
Cansın kardo daha cok calısıpLa ne adamsin sen ya 😆😆😆😆😆😆
Aynen devamli kaybediyoz qlistikCansın kardo daha cok calısıp
Bu sefer villa,alıp onu satar basarız😀
Beşiktaş araba gitti ev giiti nerdesin hani olacaktiBen demiştm sana 2.5 alt banko diye
@Beşiktaş şahit😋😋
Elbet Biir Gün Bizimde Kaktüsleriimiiz Açaçak..Beşiktaş araba gitti ev giiti nerdesin hani olacakti
şimdi sor devam mı tamam mı devaaammm :ASF AS@Betriyal Destek 50k yı 2 dakikada gönderdiniz 37k 1 saati geçti paramı verin 😂
Çekim paylaşımda unutma dost 🤣🤣@Betriyal Destek 50k yı 2 dakikada gönderdiniz 37k 1 saati geçti paramı verin 😂
Geçen 2k çekerek kullandım 1 haftalık süre var 😅😅Çekim paylaşımda unutma dost 🤣🤣
Bana geçen hafta ihlal etmişsiniz bonus alımlarınız kapandı dediler 300 tl tanımlamadılar profilimde bonus alımlarım açık nasıl oluyorsa @Betriyal Destek 🤣🤣Geçen 2k çekerek kullandım 1 haftalık süre var 😅😅
Arsene wenger hocadan alınan taktiklere iyi çalışılmışBana geçen hafta ihlal etmişsiniz bonus alımlarınız kapandı dediler 300 tl tanımlamadılar profilimde bonus alımlarım açık nasıl oluyorsa @Betriyal Destek 🤣🤣
Paramı geri istiyorum😁😁@Betriyal Destek 50k yı 2 dakikada gönderdiniz 37k 1 saati geçti paramı verin 😂
Bende forumdan çekim paylaşım kaldırdım siteyede bir daha uğramadım ödeştik 🤣🤣Arsene wenger hocadan alınan taktiklere iyi çalışılmış
Ama ne yalan söyleyeyim en iyi çekim paylaş bonusu betriyaldeBende forumdan çekim paylaşım kaldırdım siteyede bir daha uğramadım ödeştik 🤣🤣
YoooAma ne yalan söyleyeyim en iyi çekim paylaş bonusu betriyalde
Hayır, öyle!
Yok kanka ya orda haftada 1 şuan en iyisi Pirobet te adamlar günlük paylaşıma veriyor aldığının 10 katı birde çekim yapıyorsunAma ne yalan söyleyeyim en iyi çekim paylaş bonusu betriyalde
Bu da iyiymiş bak bunu bilmiodumYok kanka ya orda haftada 1 şuan en iyisi Pirobet te adamlar günlük paylaşıma veriyor aldığının 10 katı birde çekim yapıyorsun