Konunun kendisi para dost. Konudaki adamlarin silkelesen grand jackpot duserEvet konuda para 💸 geçmemiş bol şans ozaman
Nereye dogru bastırıyor dostWien bastiriyo az sonra saplicak
Sanırım kaleye dogru gol atsinda onemli degil nereye bastirdigi 😂😂Nereye dogru bastırıyor dost
günlük faiz işletiyor borca deBu devirde herkese borclu olcan nova dosta olmican dost
takip etmeyenlerden seçecekmiş dost @Enişte bugün ters totem yapıyorDostlar bu kupon gelir 2 dk ya. Ben teli sarja takcam
Not: En basindan beri takipteyim , maclar baslamadan isaretlemistim.
suat her türlü totemi yapıon totem senın işinMacta korner yok korner olmayan macta gol olur ilk yari 1 gol daha olur
En basindan beri takipte degilim dost hangi maclara oynadiniz acabatakip etmeyenlerden seçecekmiş dost @Enişte bugün ters totem yapıyor
güney amerıka dost gece 2 de baslıyor son maçEn basindan beri takipte degilim dost hangi maclara oynadiniz acaba
son gole 1 mılyon verse yınede yakarmısınBütün kuponları yakarım @Shellac dostum için Alicim
Aynen askıda kaldı sonra kitledi çok yakından kullandı ama alamadık golümüzüTehlikeli yerden serbest vurus
Cizgiden kendini iceriye atmis ama penalti vermedi tabi neyse olacak olacakAynen askıda kaldı sonra kitledi çok yakından kullandı ama alamadık golümüzü