Ben aldım 13 tl çıktı çevrim şartı yok 100 yap çek freespin kazancını sporda kullanabiliyosunuz
Jestbet64.com
Jestbet64.com
Ekli dosyalar
-
95.9 KB Görüntüleme: 302
ÜYe olurken türkçe karakter kullanmayın isim soy isim yazarkenBen aldım 13 tl çıktı çevrim şartı yok 100 yap çek freespin kazancını sporda kullanabiliyosunuz
Jestbet64.com
hangi oyunda çevirdinBen aldım 13 tl çıktı çevrim şartı yok 100 yap çek freespin kazancını sporda kullanabiliyosunuz
Jestbet64.com
Sen alamadn die niye başkalarına mani oluyosun üye olmadan önce sor öle ol bana 13 çıktı anlamadğm için verck die oynadm 2 kaldı kupon yaptm 25 oldum belki 100 olcak bu kısmet işi olmassada olmaz taş atp kolum ağrımadı havadan gelen para benim için 1 tl de aynı 100 de şansın varsa o seni bulur habire yazıosn dolandırıcı bilmem ne siteyle benim alakam yok gördüm birilerine faydamz olsun diye paylaştmÜye olmayın promosyon bitmiş bitmese bile 10 freespinden 1 lira bile çıkmaz jeton degerleri 0.20 kuruş
Kardeşim öncelikle merhaba ben dolandırıcı kelimesi ağzımdan çıkmadı, ayrıca ben kampanyanın son bulduğunu söyledim paylaşımını eleştirmedim. Jeton değerlerinin çok düşük olduğu 10 freespinden yüksek ikramiye kazanmanın zor olduğunu söylemek istedim. Sen kendi kendine eleştiri yapmışsın siteye 3 aydır üyeyim neredeyse birşey paylaşmadım bile.Sen alamadn die niye başkalarına mani oluyosun üye olmadan önce sor öle ol bana 13 çıktı anlamadğm için verck die oynadm 2 kaldı kupon yaptm 25 oldum belki 100 olcak bu kısmet işi olmassada olmaz taş atp kolum ağrımadı havadan gelen para benim için 1 tl de aynı 100 de şansın varsa o seni bulur habire yazıosn dolandırıcı bilmem ne siteyle benim alakam yok gördüm birilerine faydamz olsun diye paylaştm
@Shellac ban yemek orucu bozar mı ellerinden öper1727191293 ustalar 5 TL bayram harçılıgınolarak kardeşinize