- 10,182
- 2,341
- 113
devam
Yolun uzun diye korkma dostların arkanda puhahaha 🤣Mal mı daha yolumuz uzun 😀
@JoeQuanqa 5 olur dedik ddDUzatmayla 28 dakika varken 1.53 oran çok yüksek geldi bana...bu maçta 5 gol olur dördü birak
Bı gol daha al diyecektim sustumTam 4.5 üst alırken ev attı tüh şans gittimşimdi
Çok güzel oran vardiTam 4.5 üst alırken ev attı tüh şans gittimşimdi
Sizin takımın maçı ne olur dostTebrikler Joe cekil bence Suat gibi 3 adım dememissin 🤣🤣
Beşiktaş iy patates alır soğan verir domates alıp 1-2 kazanırSizin takımın maçı ne olur dost
Bende üst düşünüyorum ama kısırda geçebilir karamsar olunca yatıyoruz geneldeBeşiktaş iy patates alır soğan verir domates alıp 1-2 kazanır
Ben iy beşiktaş alır diye düşünüyorum ms beraberlik sanki şakası bi yanaBende üst düşünüyorum ama kısırda geçebilir karamsar olunca yatıyoruz genelde
Bjk den başka takım bulamadın mi oynuyacak..şansını iyice zora sokma derim..Bende üst düşünüyorum ama kısırda geçebilir karamsar olunca yatıyoruz genelde
Cidde bültende başka maç yokBjk den başka takım bulamadın mi oynuyacak..şansını iyice zora sokma derim..
7 seansında maç yok dayıBjk den başka takım bulamadın mi oynuyacak..şansını iyice zora sokma derim..
Akşama güzel basket maçları var oradan devam et istersenCidde bültende başka maç yok
2/0 @efkalade1Ben iy beşiktaş alır diye düşünüyorum ms beraberlik sanki şakası bi yana
Tanımadığın maç bjk den iyidir..illede oynuyacaksaniz alt derim benCidde bültende başka maç yok