- 59,560
- 26,854
- 113
Lüksemburg 1
1-0Penaltı Lüksemburg
Tek korkum benmde o 😑Türkiye patlatmazsa gelir gibi ben dışardayım hayırlısı.
Kısmette varsa ölede bölede qelir dostbizimkilerin kadroyu görünce hucüm hattına şunu yapmak lazım kadroya baksaydım keşke.
aslında nasibi bozdum her zaman ilk düşünceyi oynıcaksın hırvatlara 4.5 üsttü sildim bunu koydum sırf bizimkiler bu kupada bi bok yapar diyeKısmette varsa ölede bölede qelir dost
bale ve 2 oyuncu emekli oldu ordan ondan dolayı çöp oldular wilson la ramsey de gitse fareo adalarından bi farkı kalmazBu ermeni tohumları galler gibi takıma deplasmanda 4 tane nasıl atmış ya
Gercekten öle ilk düsünceni deqistirdiqinde kuponun kaderi cok farklı yere qidio hırvatlarda 4.5 olur bak qöraslında nasibi bozdum her zaman ilk düşünceyi oynıcaksın hırvatlara 4.5 üsttü sildim bunu koydum sırf bizimkiler bu kupada bi bok yapar diye
Biz bile 2 tane zor atmışız evimizde 🤣 🤣bale ve 2 oyuncu emekli oldu ordan ondan dolayı çöp oldular wilson la ramsey de gitse fareo adalarından bi farkı kalmaz
ermeni köpekler ilk golü atsa gelir bu aslındaBiz bile 2 tane zor atmışız evimizde 🤣 🤣
Aynen ama 1 golleri kesin varermeni köpekler ilk golü atsa gelir bu aslında
bosna hersek maçına bak oynasam o maça ne dzeko gol atar ne dep kafayı yersibGercekten öle ilk düsünceni deqistirdiqinde kuponun kaderi cok farklı yere qidio hırvatlarda 4.5 olur bak qör