- 246
- 34
- 28
ben aldım valla aynı dakka içinde
kardesım sımdı bak ıstersen bende dun yazmıstım sımdı eklemısler.ben yükledim whatsappı bonusu alabilirmiyim dedim ne cevap var ne bonus ..dün gece eklemiştim
Bana sabah mesaj geldi 72 saate eklenecek diye ne zaman eklenir sence kardeşim ?beyler an itibariyle 100 tl çekim gerceklestirdim
Aga valla bana 12 13 saatte yattıBana sabah mesaj geldi 72 saate eklenecek diye ne zaman eklenir sence kardeşim ?
Sabah 9 bucuk ta onay mesajı geldi halen yaymadiAga valla bana 12 13 saatte yattı
Bana yaramadı halenAga valla bana 12 13 saatte yattı
Bana eklenmedi canli destekte standart cevap veriyi 72 saat diyokardesım sımdı bak ıstersen bende dun yazmıstım sımdı eklemısler.
ne zaman onay mesajı geldi sana kaç saat sonra yattı kardeşimMujdeee beyler
Bana bu sabah onay mesajı geldi şimdi canli desteğe yazdım bu cevabı yazdı resime bak kardeşimne zaman onay mesajı geldi sana kaç saat sonra yattı kardeşim
mujdeee demişsin hesabina yattı mi bonus yatmadi mi onu anlamadım kardeşim benBana bu sabah onay mesajı geldi şimdi canli desteğe yazdım bu cevabı yazdı resime bak kardeşim
mujdeee demişsin hesabina yattı mi bonus yatmadi mi onu anlamadım kardeşim ben yatmadi kısa sürede yatacak dediler
bu bonus yarın aksama anca yatar . peki bu jojobet güvenilir mi ?? sence bonusu cevirirsen yatırım yaparlar mi ??
Sağlam gibi duruyo ama bakalimbu bonus yarın aksama anca yatar . peki bu jojobet güvenilir mi ?? sence bonusu cevirirsen yatırım yaparlar mi ??
eyvallah Sağol kardeşimSağlam gibi duruyo ama bakalim