- 2,167
- 2,038
- 113
Bunlar eklemeyecek bence
Öyle olunca seni atlamışlar kanka sıra hâlen düşüyorCanlı destek cevap bile vermiyor bekliyorum hala 7 dakika oldu
Dha gelen giden yok babuşEklenen varmı kankikeytalar
420olduAl işte kaynak, ben 1 saattir canlıda sıra bekliyorum 634.
Adam yeni üye olmuş 600
AdamsınArkadaşlar canlı destek üzerinden çok sıra olduğu için kod paylaşıldı bilginize
SEVİYE 1 e hoşgeldiniz deneme bonusunuzu aktif ederek sitemizi deneyebilir ve eşsiz oyunların keyfini çıkabilirsiniz.Bonusu kullanmak için Profil - Ayarlar - Teklifler - Bonus kodu kullan alanına kodu yazarak bonusu aktif edebilirsiniz.Bol şanslar dileriz.DAHA ÖNCEDEN DENEME BONUSU ALAN ÜYELERİMİZ KAZANÇ SAĞLAMASI DURUMUNDA BU BONUS İLE ÇEKİM YAPAMAZ.!!
Bonus kodu:NAKİTDENEME
Bonus Kodu Kullan
Hayda yapma kaos çıkar şimdiArkadaşlar canlı destek üzerinden çok sıra olduğu için kod paylaşıldı bilginize
SEVİYE 1 e hoşgeldiniz deneme bonusunuzu aktif ederek sitemizi deneyebilir ve eşsiz oyunların keyfini çıkabilirsiniz.Bonusu kullanmak için Profil - Ayarlar - Teklifler - Bonus kodu kullan alanına kodu yazarak bonusu aktif edebilirsiniz.Bol şanslar dileriz.DAHA ÖNCEDEN DENEME BONUSU ALAN ÜYELERİMİZ KAZANÇ SAĞLAMASI DURUMUNDA BU BONUS İLE ÇEKİM YAPAMAZ.!!
Bonus kodu:NAKİTDENEME
Bonus Kodu Kullan