- 14,401
- 10,250
- 113
Hahaaahahahshz 🤣🤣🤣🤣Hocam gene Yalandan kaptın köfteyi he
Hahaaahahahshz 🤣🤣🤣🤣Hocam gene Yalandan kaptın köfteyi he
La dur kime ulasiyosa ulassin yazma boyle seyler@butragueno dostumuza ulaşabilirsin. Kazancın için tebrikler
Aldım ibanı çekim geldiğinde paslarımKesene bereket dost, fixim blokeli. IBAN veya papara olmaz mı
Valla takir takir yapiyodu sonra bir gun bir anda incelemeye aldi 2 haftadir tik yokNasıl ödeme yapmıyor mu site
Dostlarımızı ön plana atmayalım mı suvat reyiz 🤣La dur kime ulasiyosa ulassin yazma boyle seyler
Eyvallah dost kesene bereket teşekkür ederim şimdidenAldım ibanı çekim geldiğinde paslarım
Sanada Tebrikler dostTeşekkürler cümleten bankobet çekim verdim gelsin 100₺ pyfx yapalım beğenenlerden 1 kişiye
İlk çekimim yeni üye oldum belki verirValla takir takir yapiyodu sonra bir gun bir anda incelemeye aldi 2 haftadir tik yok
Diger dostlar darilir çete kurmuşsunuz der burnumuzdan gelir zatenDostlarımızı ön plana atmayalım mı suvat reyiz 🤣
Hee gelir o zman baslarda sorun yoktu bende deİlk çekimim yeni üye oldum belki verir
İlk cekim ise gelieİlk çekimim yeni üye oldum belki verir
Boş koy dost. Sen keyfine bak .Diger dostlar darilir çete kurmuşsunuz der burnumuzdan gelir zaten