- 21,556
- 9,635
- 113
Hicbiri tutmazEkli dosyayı görüntüle 198796
değerlendirmek isteyen arkadaşlar değerlendirsin bol şans
analiz belli olmazHicbiri tutmaz
Bosa ugrasmayin arkadaslar cevrim tamm belge onayi tamm ona ragmen cekim verdim verebilirsnz dediler bakiyihe sildiler valla erindigimden konusma gcmsini atmiyor isteyen olursa atarim bes kuruslul site
Haklışın kardeşim site ödeme yapmıyorBosa ugrasmayin arkadaslar cevrim tamm belge onayi tamm ona ragmen cekim verdim verebilirsnz dediler bakiyihe sildiler valla erindigimden konusma gcmsini atmiyor isteyen olursa atarim bes kuruslul site
Yanlis oynamissin sadece maç sonucu 1 0 2 oynayacanArkadaşlar boşa uğraşmayın ödeme yapmıyor bu adiler Ekli dosyayı görüntüle 198813Ekli dosyayı görüntüle 198813
Boşuna bekleme ödeme yapmıyor siteinşallah gelir teşekkür ederim
Beyfendi 50tl verilen bonusla 250 tl 3mac 1.5 mac oncesi cevrim yaptin dimi buna ragmen iptal veriliyorsa bosa ugrasmayalim ana bakiyeye kazancin gecmismiydiSite ödeme yapmıyor arkadaşlar boşa beklemeyin dolandırıcı çok belliEkli dosyayı görüntüle 198816Ekli dosyayı görüntüle 198817
Ödeme yapmıyor bakiyemi şıfırladılarBeyfendi 50tl verilen bonusla 250 tl 3mac 1.5 mac oncesi cevrim yaptin dimi buna ragmen iptal veriliyorsa bosa ugrasmayalim ana bakiyeye kazancin gecmismiydi
Geçti çekim verdim red geldi sonda tekrar verdim bakiyeyi sıfırladılar bu site ödeme yapmıyorBeyfendi 50tl verilen bonusla 250 tl 3mac 1.5 mac oncesi cevrim yaptin dimi buna ragmen iptal veriliyorsa bosa ugrasmayalim ana bakiyeye kazancin gecmismiydi
Ne yanlışı ne saçmalıyon ödeme yapmıyor bu siteYanlis oynamissin sadece maç sonucu 1 0 2 oynayacan
Başka forumda gördüm 8 kişi 200 den ödeme almış gardaşşGeçti çekim verdim red geldi sonda tekrar verdim bakiyeyi sıfırladılar bu site ödeme yapmıyor