100₺ ye bir sürü yer çevrimsiz veriyor ? Ne gerek var o kadar çevirmeye 100₺ varsaBeyler 20tl veriyorlar ilk üyeliğe
20kat 2 oran cevrim kombinede 1.8
100tl yatırım şartı var sms geldi bana
Justinbet424.com
Site güvenilir mi değil mi bilmiyorum bilen varsa yazabilir mi ona göre yatırım yapicam
Ulan her deneme bonusunda daha kötüsünü göremem herhalde diyorum hep da daha kötüye gidiyor vay anasınıBeyler 20tl veriyorlar ilk üyeliğe
20kat 2 oran cevrim kombinede 1.8
100tl yatırım şartı var sms geldi bana
Justinbet424.com
Site güvenilir mi değil mi bilmiyorum bilen varsa yazabilir mi ona göre yatırım yapicam
Ulan her deneme bonusunda daha kötüsünü göremem herhalde diyorum hep da daha kötüye gidiyor vay anasını
Aynen zaten şanstan başka açıklaması olamaz şansın böyle devam eder umarım yine değerlendirmek isteyen olabilir tsk konu içinDostum harbi öyle böyle boktan kural olamaz ama şans döndü bende
Çok teşekkür ederim mesajın için insallah hepimiz ana paramizla güzel şeyler yaparızAynen zaten şanstan başka açıklaması olamaz şansın böyle devam eder umarım yine değerlendirmek isteyen olabilir tsk konu için
Ne yaptin hocam tamam sartlar agir olabilir ama Justinbet in zamaninda Sekabet veya Jojobetten asagi kalir yani yoktu acimasizca olmus biraz sankiSite kötü,insafına kalmış.Deneme bonusu için bırak 100 TL,50 TL bile yatırılacak site değil...100 TL'ye sponsor sitelerden %100 bonus alırsın,ne gerek var.Hemen 2 katına çıkmış olur.
Şuan ne durumda site dostum öderler mi yatirsakNe yaptin hocam tamam sartlar agir olabilir ama Justinbet in zamaninda Sekabet veya Jojobetten asagi kalir yani yoktu acimasizca olmus biraz sanki
Site dolandırıcı batan geminin malları bunlar yatıranında zaten o gemide batar malları.Eskiden iyiydi ama şimdi sıkıntılı..
Zamanında çok oynadım ta ki bir telefon gelene kadar Alo 155..
Sakın havale yapmayın...
Bol Şanslar..
yatırımlımıydı kardeşyıne cokmusler dun baska fırma bnm paramı yollandı gosterıyor ortada para yok deneme oldugundan sikinti yok
hayır 15 tl verdıler en az 300 yap 1,7 orandan 100 cek dedıler.412 lık kupon gldı .12 saat sonra onaylandı dedıler yolladık.atmden atmıslar dekont yokmus ama yollanmıs...merkez bnkasını arayın .atm ye sıkısmıs olabılır vs vs yersen .burda paylasılmıstı...LUKSBET adıyatırımlımıydı kardeş