- 34,552
- 19,154
- 113
Hoşgeldin dostSen eksik kalma . Bol şans dostlar
Hoşgeldin dostSen eksik kalma . Bol şans dostlar
Hosgelmesin o hicbiyereHoşgeldin dost
H.g kadim dost
Hoşbulduk canlar . Şansınız bol geceniz güzel olsun . Ara ara bakacağım . Enişte bitir şu işi .Ooo abim saygılar hisgelmissen
O bizim dostumuzdur ama fakirken hiç gözükmüyor ama zenginken dmsi eksik olmuyor dostumun sağolsunHosgelmesin o hicbiyere
Hoşgeldin dost
Karar verin 🤣Hosgelmesin o hicbiyere
İhtimal dahi vermedi kaybetmeyeHoşbulduk canlar . Şansınız bol geceniz güzel olsun . Ara ara bakacağım . Enişte bitir şu işi .
Baştan beri takipteyim son peryot tehlikeye girdi diye yazdım totem olsun gelsin diye ve geldi de aybediyon senin canın sağolsun her şey para değil 😉😉😉Alamadin diye kudurdun dost öyle son çeyrek gelene ekmek yok 😀😀😀😀😀😀😀
Hani fakir ama @Marley15O bizim dostumuzdur ama fakirken hiç gözükmüyor ama zenginken dmsi eksik olmuyor dostumun sağolsun
Marleyse olur tabi dipteyiz zaten aw farkederse kahrolayim ,😂Hani fakir ama @Marley15
Fakirden dost olur mu
Bizim günahımız neydi tost gelen giden olmadı koskoca bol şanslar reis dedik hiçmi hükmü yoktu awAlamadin diye kudurdun dost öyle son çeyrek gelene ekmek yok 😀😀😀😀😀😀😀
Olmaz olmaz marleyden olmazMarleyse olur tabi dipteyiz zaten aw farkederse kahrolayim ,😂
Bizde dipteyiz dost zaten bizden ona geçti sanırımOlmaz olmaz marleyden olmaz
Fakir kanka adam
Fakir insanla uğraşmaya değmez
Selam bile vermicem fakirlik bulaşır 😁
Her şey para değil ama kaç oldu yaziyon sen baştan beri ordaysan 50 tane mesaj yazan dünden içine doğdu takibe aldı heralde dost gerek yokBaştan beri takipteyim son peryot tehlikeye girdi diye yazdım totem olsun gelsin diye ve geldi de aybediyon senin canın sağolsun her şey para değil 😉😉😉
Sen dog house yeniden oynat videolarını istersin hav hav hav yaparsın yine , ama 10x üzeri videoları atmayacagim artık 🤣Hani fakir ama @Marley15
Fakirden dost olur mu
Komik mi şimdi bu bide biz tanisioz mu 😁Sen dog house yeniden oynat videolarını istersin hav hav hav yaparsın yine , ama 10x üzeri videoları atmayacagim artık 🤣
Bende dün beğenip bol sans diledim vala takipteydim vala olmasaydım Münih maçının tek kaldığını nerden bilecektim dedim ya tehlikeye girdi yazdım totem olsun diye sıkıntı değil başkan bizimki gırgır şamata yanlış anlamaHer şey para değil ama kaç oldu yaziyon sen baştan beri ordaysan 50 tane mesaj yazan dünden içine doğdu takibe aldı heralde dost gerek yok
En sevdiğim kankam yazmanı bekliyorumKomik mi şimdi bu bide biz tanisioz mu 😁
En sevdiğim kankamEn sevdiğim kankam yazmanı bekliyorum