- 34,552
- 19,154
- 113
Para yi bulmusun sonundaBu ara büyük para vurup bırakmayı deniyorum ama bir türlü olmuyor ucundan kaçıyor hep
Aynı kupondan iki tane vardı Ekli dosyayı görüntüle 390478Ekli dosyayı görüntüle 390479
Son üç dk 20 sayı çıktı ve 2 sayıyla yatırdı
Bulduk biraz ama geri iade ettikPara yi bulmusun sonunda
15 bin basnalar falan gotun kalkmasin hemenBulduk biraz ama geri iade ettik
80 bastıgım oldu dün ama hedef 500 dü yine olsa yine basarım15 bin basnalar falan gotun kalkmasin hemen
Gecmiş olsun neyin varHastayim ben
Iyi bok yedin80 bastıgım oldu dün ama hedef 500 dü yine olsa yine basarım
Carsamba bypass olcamGecmiş olsun neyin var
Gecmiş olsun abi üzüldüm be inşallah en kısa zamanda sağlıgına kavusursunCarsamba bypass olcam
Ins 1 ay en kotu normal hayatima donermisim moralim bozuk bu aralarGecmiş olsun abi üzüldüm be inşallah en kısa zamanda sağlıgına kavusursun
Dost 1kya 100kyi denedinmi80 bastıgım oldu dün ama hedef 500 dü yine olsa yine basarım
Geçmiş olsun dostum, dikkat et kendine.Carsamba bypass olcam
Geçmiş olsun, staja yükseltmeden devam et benceBu ara büyük para vurup bırakmayı deniyorum ama bir türlü olmuyor ucundan kaçıyor hep
Aynı kupondan iki tane vardı
Son üç dk 20 sayı çıktı ve 2 sayıyla yatırdı
Bozma moralini evli barklı adamsın bazılarına lazımsın senIns 1 ay en kotu normal hayatima donermisim moralim bozuk bu aralar
Eyw 3 damar tikanmis 1 yildir kalp krizi geciriomusum olmedigimize sukredelim verilmis sasakamiz varmis dostumGeçmiş olsun dostum, dikkat et kendine.
Acil para kazanmamız lazım abiGeçmiş olsun, staja yükseltmeden devam et bence