- 26,061
- 24,359
- 113
Iyiyim ya ucuz atlatmisiz iste kanadaya ust alBozma moralini evli barklı adamsın bazılarına lazımsın sen
Iyiyim ya ucuz atlatmisiz iste kanadaya ust alBozma moralini evli barklı adamsın bazılarına lazımsın sen
Dün batırdıgım para abd maçında 5 katına çıkabilirdi sağlık olsun şuan kasa yok bikaç güne olurIyiyim ya ucuz atlatmisiz iste kanadaya ust al
Denedim evet o sağlayıcıda zorDost 1kya 100kyi denedinmi
İyiyim can, tatil modundan çıkamadım daha, Antalya’dan ayrılamıyorum😂Acil para kazanmamız lazım abi
Nasılsın iyi misin abi
Abi yeter kış geldi sezon başladı dön artık sahalaraİyiyim can, tatil modundan çıkamadım daha, Antalya’dan ayrılamıyorum😂
24 Ekimde nba başlıyor o zaman döner bence nba yok insanın spor bahsi oynayası gelmiyorAbi yeter kış geldi sezon başladı dön artık sahalara
Kusura bakmada yüksek paraya maç öncesi oynanır canlı bültenden dörtlü kombine yapılmaz şanslısın üçü gelmişBu ara büyük para vurup bırakmayı deniyorum ama bir türlü olmuyor ucundan kaçıyor hep
Aynı kupondan iki tane vardı Ekli dosyayı görüntüle 390478Ekli dosyayı görüntüle 390479
Son üç dk 20 sayı çıktı ve 2 sayıyla yatırdı
Geçmiş olsun ver parayıEyw 3 damar tikanmis 1 yildir kalp krizi geciriomusum olmedigimize sukredelim verilmis sasakamiz varmis dostum
Maç öncesi oynanabilecek bülten yok broKusura bakmada yüksek paraya maç öncesi oynanır canlı bültenden dörtlü kombine yapılmaz şanslısın üçü gelmiş
Sana kanada ust al dedimMaç öncesi oynanabilecek bülten yok bro
Kasa yoktuSana kanada ust al dedim
Gitti parslarKasa yoktu
Nişantasinda Bi daire daha alabilirdin bu maçta..Gitti parslar
Hastaneye cok para verdim hala veriom aq bitmiyoNişantasinda Bi daire daha alabilirdin bu maçta..
Geçmiş olsun.. dikkat et kendine
Abd maci her periuot zengin edecek macti malesefNişantasinda Bi daire daha alabilirdin bu maçta..
Geçmiş olsun.. dikkat et kendine