- 14,936
- 5,124
- 113
33 kiloyum başkan ayarlasin dovuselim dostKolunu kırarım bak
33 kiloyum başkan ayarlasin dovuselim dostKolunu kırarım bak
Twitter da videosu döndü afganlari ayarlayıp dövüyormus saygım arttı kaaanaHeeeeeeeeeee o kadarına Hâkim değilim ben sadece bu videoyu gördüm
31 kilodayım33 kiloyum başkan ayarlasin dovuselim dost
Turabide taylandda turistleri dövüyorduTwitter da videosu döndü afganlari ayarlayıp dövüyormus saygım arttı kaaana
2 kilo alamaz misin ?31 kilodayım
koca adam 2 yumruk atamadı puahahah diğeri de nasıl dövüscüymüs döverler bunu
Kafayımı yediniz iki katı olan adamı yerde tutmaya çalışıyor hem dengede dur hem vurmaya çalış nasıl vurmasını bekliyorsunuz o an onu öyle tutması bile mucize rahatça vuramaması gayet normal mma mcgregor ve khabib te de aynı olay oldu onlarda böyle yerde kilitlenince yumruk atması zor oluyor adam70 kg karşıdaki 120 o an onu sadece yerde tutmuş olması bile başarı siz yumruk diyorsunuzLa profesyoneli adamın en yakın arkadaşı parayla maç ayarlandığıni kabul etti attığı yumrukları görmüyor musun Turabi bunu döver 😁😁
Brock lesnar vs mcgregor kavgası nolur senceKafayımı yediniz iki katı olan adamı yerde tutmaya çalışıyor hem dengede dur hem vurmaya çalış nasıl vurmasını bekliyorsunuz o an onu öyle tutması bile mucize rahatça vuramaması gayet normal mma mcgregor ve khabib te de aynı olay oldu onlarda böyle yerde kilitlenince yumruk atması zor oluyor adam70 kg karşıdaki 120 o an onu sadece yerde tutmuş olması bile başarı siz yumruk diyorsunuz
soruyu bağdıştıramadımBrock lesnar vs mcgregor kavgası nolur sence
güldğrdn valla bu bitik halimleBeyler cidden dövüşle 6 sene uğraştım rakipleri mı bekliyorum
Şartlarım
25-30 kilo aralığı
Bir uzvu eksik olacak en az 2 de olabilir
Mcgregor u senin 5 buçuk yaşındaki mavi beslenme çantalı ana sınıfına gidip çim adam yapan yeğenin bile yenerBrock lesnar vs mcgregor kavgası nolur sence
Hocam kafeste 25 saniye mcgregora dayan üzerime olan evi sana hediye edeyimMcgregor u senin 5 buçuk yaşındaki mavi beslenme çantalı ana sınıfına gidip çim adam yapan yeğenin bile yener
bendende omur boyu yanında kalıcak 2 rus 2 guney afrıkalı karıHocam kafeste 25 saniye mcgregora dayan üzerime olan evi sana hediye edeyim
2snde essela olcak haberi yokHocam kafeste 25 saniye mcgregora dayan üzerime olan evi sana hediye edeyim
Oda böyle büyük konuşmuştu atıp tutuyordu onuda maymun ettiler bebeğimHocam kafeste 25 saniye mcgregora dayan üzerime olan evi sana hediye edeyim
Onu maymun edende sokaktan biri değil yani hadi süreyi 15 saniye Yaptım senin güzel hatrina 15 saniye de ortalama 8-10 tane yumruk yersin adamdanOda böyle büyük konuşmuştu atıp tutuyordu onuda maymun ettiler bebeğim
bu savasın videosu neredeOnu maymun edende sokaktan biri değil yani hadi süreyi 15 saniye Yaptım senin güzel hatrina 15 saniye de ortalama 8-10 tane yumruk yersin adamdan