- 1,321
- 982
- 113
şansın bol olsun başkanGeçen 11.500 kazanç sağladığım görselleri atmıştım. O parayı çektikten sonra kaybettim. Karttaki son 300₺ ile bu kuponu yaptım gece ve son iki maça kaldı..
Ekli dosyayı görüntüle 204057
Boz bence reisGeçen 11.500 kazanç sağladığım görselleri atmıştım. O parayı çektikten sonra kaybettim. Karttaki son 300₺ ile bu kuponu yaptım gece ve son iki maça kaldı..
Bol sans umarim gelir iyi oranlar bulmussunGeçen 11.500 kazanç sağladığım görselleri atmıştım. O parayı çektikten sonra kaybettim. Karttaki son 300₺ ile bu kuponu yaptım gece ve son iki maça kaldı..
Bozulmuyor :/Boz bence reis
Ilk yari 2. Yari oynadigin icin bozamiyorsunBozulmuyor :/
Ben musaitim 2 macida takip edip totem yaparim umarim sonunda won tbrkler yazabilirizBozulmuyor :/
Bol şans o zaman reis gelir hayırlısıyla diyek kumara inşallah falan olmaz hayırlısı diyek şansın bol olsunBozulmuyor :/
bol şanslarGeçen 11.500 kazanç sağladığım görselleri atmıştım. O parayı çektikten sonra kaybettim. Karttaki son 300₺ ile bu kuponu yaptım gece ve son iki maça kaldı..
Illawara yasal iddaada 1.24 orani var 1den1 cok iyi oran vermisler beGeçen 11.500 kazanç sağladığım görselleri atmıştım. O parayı çektikten sonra kaybettim. Karttaki son 300₺ ile bu kuponu yaptım gece ve son iki maça kaldı..
İzliyorum maçı inş kazanacaksın dostIllawarra maçı başladı. Hep bu sona kalan mallardan korkmuşumdur. Umarım sorunsuz biter iki maçta