Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kafayı Yemek Üzereyim...

Jugger1910

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
187
76
28
İş yok mu koskoca Ankara'da:(
Kardeşim var illaki var çok fazla yere başvurdum mesleğim ile alakalı. Ama başvurmama rağmen beni alakasız işlere davet edenler oldu ama bazı sağlık sorunlarından dolayı alimünyum doğrama gibi işlerde çalışamam. Çok çalışır çok mesai yaparım ama insan mesleğini yapmak ister haksızmıyım ?

GedsonFernandes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,162
6,127
113
Kardeşim var illaki var çok fazla yere başvurdum mesleğim ile alakalı. Ama başvurmama rağmen beni alakasız işlere davet edenler oldu ama bazı sağlık sorunlarından dolayı alimünyum doğrama gibi işlerde çalışamam. Çok çalışır çok mesai yaparım ama insan mesleğini yapmak ister haksızmıyım ?
Haklısın dost meslek nedir belki Ankara'da iş veren birisi okur konunu

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
73,720
79,469
113
Su eğer akıllı sayaç değilse ki onu peşin ödüyorsun zaten belli ki değil
Hiçbir şekilde kesildiğini görmedim ben aylarca kesilmiyor
Diğer konu 262 tl gibi bir para için bu denli korkmak
Başka bir konu gtn bile vermeyi düşünmüş kişilerin konuda dalgaya alıp seni küçük görme meselesi
Kumardan da kumarbazdan da iğrendik umarım niyeti iyi olanlar bir gün kurtulur kalbi sksenler yansın umrumda değil

Jugger1910

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
187
76
28
Su eğer akıllı sayaç değilse ki onu peşin ödüyorsun zaten belli ki değil
Hiçbir şekilde kesildiğini görmedim ben aylarca kesilmiyor
Diğer konu 262 tl gibi bir para için bu denli korkmak
Başka bir konu gtn bile vermeyi düşünmüş kişilerin konuda dalgaya alıp seni küçük görme meselesi
Kumardan da kumarbazdan da iğrendik umarım niyeti iyi olanlar bir gün kurtulur kalbi sksenler yansın umrumda değil
kardeşim mevzu 260 tl değil ki ahh ahh neyse düşüncen için teşekkür ederim.

Jugger1910

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
187
76
28
Aga sana bahçeli tarafında iş bulabilirim aslında ama sana gelmez garsonluk gibi işler
Kardeşim hiç bir tecrübem yok inan.Ben 10 yıl fabrikada çalıştım. Hele bide bende sosyal anksiyete var hiç yapamam o işi :D

Naparuk

SAMSUNSPOR♥️🤍
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,836
1,834
113
Biraz öyle oldu sonuç olarak 1.30-2 ayda 49 bin tl açığı 0 a indirdim dün itibariyle eski zamanlarıma dönücem umarım biraz daha iyi her şey şuan
Valla helal olsun üstad bir mesajını hatırlıyorum başka şehire gitmiştin baya bunalımdaydın banada yardımın olmuştu umarım bundan sonra hep üzerine koyarak gidersin bol şans

dost

Her şeyi bilmene gerek yok, haddini bilsen yeter.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,438
43,943
113
Abovv 50 bin mi kazandin dun. Şoyle ortalik yerde konusulmaz boyle seyler köşeye cekilelim
Yok aga dün değil dün bi miktar kazandım dün itibariyle kapadım 2 ay önceki kaybımı dün toplam 6 k falan kazandım