Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kahrolmamak Elde Değil

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
802
759
93
Yakaladigim oranlara mi üzüliyim zalgris son periyot 6 sayı tek atıp maçı alta cekmesine mi üzüliyim 6 sayı nedir abi giden para 15 bin zalgrisin yaptığı karaktersizlik paha biçilemez

Ekli dosyalar

Emr1990bjk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
602
462
63
Yakaladigim oranlara mi üzüliyim zalgris son periyot 6 sayı tek atıp maçı alta cekmesine mi üzüliyim 6 sayı nedir abi giden para 15 bin zalgrisin yaptığı karaktersizlik paha biçilemez
Kanka takma yaaa boşver
2 gün önce 200 attım 1700 yaptım attım tempobete noldu anlamadım rulet ne atsam geldi 38 k oldu. Daha ne devam edıyon sonra ne attıysam başladı yemeye en son 15 k kaldı çektim. 10 k borçlara gitti kalan 5 k attım bir siteye 24 k oldu ama nasıl seviniyom bakiye tekrar düştü 10 k ya çekecektim. Gidip arkadaşla bir çiftli sarmış çektik döndüm real basketi geride 8 oranı var 10 k bastım tekte hahaha real yakaladı 50 saniye kala 2 sayı öne geçti 80 k geldi diye uçuyorum son 15 saniye salak hücumda bizde faul 2 de 0 attı 0.04 saniyede 3 lük yiyip 80 k batırdı. Kafa güzeldi üzülmedim😀😀 ertesi gün kendi kendime ulan 38 k 24 k paralara bak yaa ben ki 100 yatırıp en baba 1000 çeken adam kazanmışsın çeksene yook ama inan üzülmedim nasip neyse o olır

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
28,164
27,404
113
Bişi değil başkan 574 TL'ye 14 bin TL kusur veriyordu zoruma giden kuponun kaybetmesi değil ilk defa kaybetmiyorum ki zalgrisin yaptığı kahpelik çok zoruma gitti
Son çeyreğe 10 sayıyla önde girip 13 farkla maçı vermiş
Kötü şans Geçmiş olsun

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
802
759
93
Geçmiş olsun reis ama orada bence oynama 24 saattir 790 TLmi gondermediler soylemedikleri bahane kalmadı 10 kere iptal ettiler olurda büyük tutturursan bu kahpeler ödeme yapmaz
Valla geçen 11 bin TL verdi ama bu aralar çok şikayet duydum bu son kuponumdu orada bı daha oynamam orada

cazzo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
164
84
28
6 sayıdan fazla atıp 17-18 veya daha farklı skorla yatsa da üzülürsün çok normal ama 6 sayıdan fazla atamaması çok canını sıkmış. Vur kafayı yat böyle zamandan sonra daha çok kaybediyoruz hırstan.

Malatyali44

Zübükzade
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,453
7,983
113
Tarafları tutturduk gol sayısını tam hesap edemedik. Sağlık olsun.
Screenshot_20250124_013751_Bilyoner~2.jpg