Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Kalebet 100 Freesipin Deneme Bonusu

stalleno

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
29
22
3
Kalebet1205 .com

100 Freesipin Sweet Bonanza. Kazanç spor alanındada geçerli Min - Max 500 çekim Bonus talepten talep

Ben başaramadım denemek isteyen denesin 500 yap Çek

Kerpo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
394
171
43
deneme bonusu yok dostum, promosyonlarda gorunmuyor belki bonus talepde vardır diye uye olduk orada da yok. konu kilit adminler @Shellac @Daimon

edit; arkadas link attı oradan alınıyor.

Alyy34

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
34
12
8
Oynamayın bu sitede bir sitenin slotlari 1 ay boyunca hiç mi açık olmaz. Ben diyorum size yıllardır kalebette oynayan biri olarak 50 bin tl yi bile sorunsuz yollarlar ama slotlari bi kapatıyorlar valla 2 ay iliginizi kemiginizi kuruturlar deneme bonusundaj kazan çek git başka sitede oyna aman diyim bulasmayin hayatımı kaydırdı 1 aydır bende artık oynamıyorum burda 1 haftadır yatırim yapmiyorum uzak durun sizde bence

Ert3107

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
273
39
28
Oynamayın bu sitede bir sitenin slotlari 1 ay boyunca hiç mi açık olmaz. Ben diyorum size yıllardır kalebette oynayan biri olarak 50 bin tl yi bile sorunsuz yollarlar ama slotlari bi kapatıyorlar valla 2 ay iliginizi kemiginizi kuruturlar deneme bonusundaj kazan çek git başka sitede oyna aman diyim bulasmayin hayatımı kaydırdı 1 aydır bende artık oynamıyorum burda 1 haftadır yatırim yapmiyorum uzak durun sizde bence
Link yok mu

yldrm28

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
323
170
43
Slotlar kapalıysa spor oyna yoksa sitenin sporları da mı kapalı

Fiore

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
583
163
43
İp dedi öyle bi şey yok :(

stalleno

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
29
22
3
Ben aldım arkadaşlar yalan yok ama başaramadım sporda kaybettim. Talep linkini canlı destek verdi bana bakın bı arkadaş talep linkini atmış yorumda

Faga

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,529
3,050
113
65 TL verdi alahin izniyle sıfırladık