- 1,461
- 435
- 83
Dostum yanlış site buAlın deneme
Dostum yanlış site buAlın deneme
Fake siteAlın deneme
yanlıs sitedesinAlın deneme
Red verdi canlı destekten tc numaranızi onaylayın yaziyor bakalım desteğe baglanicam dogrulaticam simdiÇekim talebi verdim bakalım ödeyecek miEkli dosyayı görüntüle 689411
ÖderRed verdi canlı destekten tc numaranızi onaylayın yaziyor bakalım desteğe baglanicam dogrulaticam simdi
Belge mi istiyorRed verdi canlı destekten tc numaranızi onaylayın yaziyor bakalım desteğe baglanicam dogrulaticam simdi
Bilmiyorum desteğe bağlanıyorum multi felan yok tek hesapBelge mi istiyor
Mahmut01:13Belge mi istiyor
Belge istediler gondereyim mi oderler miMahmut01:13
Hesabınızın ve gönderilecek olan transferin güvenliğini sağlayabilmek adına 1 defaya mahsus belge onayı istenmektedir. [email protected] mail adresine kimlik belgenizin ön yüzüne ait fotoğrafını ve Kimliğiniz de gözükecek şekilde SELFİE çekiminizi göndermeniz, gönderdikten sonra işlem sağladığınız mail adresinizi tarafımıza yazarak bilgi vermeniz gerekmektedir.
Kimlik selfie istediÇekim talebi verdim bakalım ödeyecek miEkli dosyayı görüntüle 689411
Ben gönderdim şimdi bekliyorumBelge istediler gondereyim mi oderler mi
Bende gönderdim dostBen gönderdim şimdi bekliyorum
Çekim yaptıktan kaç dakika sonra red geldiRed verdi canlı destekten tc numaranızi onaylayın yaziyor bakalım desteğe baglanicam dogrulaticam simdi
4 dk sonrqÇekim yaptıktan kaç dakika sonra red geldi
Çekim yapan arkadaşlar sizde de düzeltme yapıldımıÇekim red verildi bakiye 500tl düzeltme yapıldı
Belge istiyorÇekim red verildi bakiye 500tl düzeltme yapıldı