- 23,489
- 19,843
- 113
Bedelli yaptık. Vatan sağolsunPempe tezkere pembe tezkere @Fterim1905 e pempe tezkere
Bedelli yaptık. Vatan sağolsunPempe tezkere pembe tezkere @Fterim1905 e pempe tezkere
Deneme bonusu var mı dostYa adam yazmış davet bonusu diye hala diyorsunuz ki deneme bonusu var mı
ereğli mi neresindenEregli
Ben 2 yıldır oynuyorum kalitebette kesinlikle öder hatta bana 2 gün önce 2000 TL hediye bakiye verdi min 2 max5 katı çekim 4000 çektimKalitebet 60 frespeen gönderdi üyelik açtım 5 TL den minimum maksimum 2500cekim yapabilirsiniz dedi 250 yatırım istiyo
Bende yıllardır oynuyom geçen haftada 100 bin kayibim var eklemediler bana bı yeremi yazdın ekledilerBen 2 yıldır oynuyorum kalitebette kesinlikle öder hatta bana 2 gün önce 2000 TL hediye bakiye verdi min 2 max5 katı çekim 4000 çektim
Mail ss atsana kralKalitebet 60 frespeen gönderdi üyelik açtım 5 TL den minimum maksimum 2500cekim yapabilirsiniz dedi 250 yatırım istiyo
Mail ss istiyor canlıMail ss atsana kral
Mail ss atabilir misin kralKalitebet 60 frespeen gönderdi üyelik açtım 5 TL den minimum maksimum 2500cekim yapabilirsiniz dedi 250 yatırım istiyo
Ulascaktın Bıze 😄Kalitebet 60 frespeen gönderdi üyelik açtım 5 TL den minimum maksimum 2500cekim yapabilirsiniz dedi 250 yatırım istiyo
Ben alalı çok oldu kaybettikKalitebet 60 frespeen gönderdi üyelik açtım 5 TL den minimum maksimum 2500cekim yapabilirsiniz dedi 250 yatırım istiyo
ben de öylesine denedim verdi vallahiBen alalı çok oldu kaybettik
Nasıl alacaz reisben de öylesine denedim verdi vallahi
Vallahi oradaki maili indirdim Üye oldum kontrol etti ekledi de bir b** yapamadıkNasıl alacaz reis
Bana özelden atarmisin maili reisVallahi oradaki maili indirdim Üye oldum kontrol etti ekledi de bir b** yapamadık
Kral yukarı çık arkadaş atmış ya Onu indirdim Ben bana gelmedi miBana özelden atarmisin maili reis