Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kamu Bankaları Tatil Destek Kredisi

Kadircankhrmn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,462
1,845
113
Yeni çıkacakmış bu kredi vatandaş tatil yapamamış turizm de canlansın diye borçla tatile gitme veriyorlar bence konik ve vahim ... ama başvuru yapacağım tatile gideceğimden değil ihtiyacım olduğundan tatil için kullanmayacağım kesin

qazqaz1834

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
69
138
33
benim bildigim sen biyer ile anlasiyosun banka parayi orayami ne oduyo

My856874

bahtsız üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
9,672
4,548
113
Yeni çıkacakmış bu kredi vatandaş tatil yapamamış turizm de canlansın diye borçla tatile gitme veriyorlar bence konik ve vahim ... ama başvuru yapacağım tatile gideceğimden değil ihtiyacım olduğundan tatil için kullanmayacağım kesin
Bu ulke zengini zengin yaparken fakiri borclandiriyor aa guzel devletim 5 yıldızlı hoteli olan 1 sene calismasa batacak mı?

Elli4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,506
5,626
113
Bana da telefon lazim di ama yerli mali urun alma sarti varmis. Keske iphone yerli mali olsaydi :)

Dexter

V-İ-P üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,120
300
83
Bana da telefon lazim di ama yerli mali urun alma sarti varmis. Keske iphone yerli mali olsaydi :)
Bende bugun getirtiyom yurtdisi 7plus 2500 tlye . Elimdeki telefonu satacm. Onu kullancm . Obur turlu hic alamicaz iphone :)

Elli4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,506
5,626
113
Bende bugun getirtiyom yurtdisi 7plus 2500 tlye . Elimdeki telefonu satacm. Onu kullancm . Obur turlu hic alamicaz iphone :)
Hayirli olsun. Kayitli mi bari. Orjinal kayitlama bin kusur lira mi oldu ne :)

Elli4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,506
5,626
113
Ins kayitlidir . Degilse geri yollarm hakkariye parayi daha vermedim zaten telefonu gormeden vermem :)
Anladim simdi. Yurtdisindan geliyor sandim. Yurt icinden, yurtdisi telefonu geliyor. Pisman etmez insallah. Xiomi filan var cok guzel ve ucuz. Ondan almak lazim idareten. Neyse konuyu saptirmayayim :) Bu tatil kredisi gercekten ilginc oldu. Parasi olan zaten gidiyor. Tamam kredi de verilsin de. Zamanin da 3-5 bin kredi cekemedik diye 15-20 bin borca girdik. Hic olmassa ekmek alamayana ekmek kredisi verilseydi daha iyiydi.