- 19,833
- 10,683
- 113
3 meksika 3 olduu
Abi hoşgeldin alıcaz 5dakikaya içeriSelamlar gençler, Şili ilk yarı 1.5 üst kervanına ben de katıldım. bol şanslar
Bol şans dostŞöyle birsey aldim Brezilya ilk yaridan show yapmisti bunlarda yapsın..
Messi bey yedekArjantine asilsak mi acaba kadroda kim war acaba
Hoşbulduk dost. hadi bakalım.Abi hoşgeldin alıcaz 5dakikaya içeri
Oo reis sen geldiysen tamamdir o iş @Distin daha korner olmadı maçta 😃😃Selamlar gençler, Şili ilk yarı 1.5 üst kervanına ben de katıldım. bol şanslar
Yok be attık birşeyler ölmedik ya caniniz sagolsun aliriz gene uyumasak birseyler..Şaka bi yana teşekkürler dostum Kusurumuza bakma Sen Sino ile benim
Gelene geçene basmış evinde ümitliyiz dostUla Nublense evinde aslandır atar bencede @Distin ama kuru nokta bırakmadık dimi 🤣🤣
Hg dostum easy win duyunca tabi doğal 🤣🤣Selamlar gençler, Şili ilk yarı 1.5 üst kervanına ben de katıldım. bol şanslar
Hoşgeldin dostSelamlar gençler, Şili ilk yarı 1.5 üst kervanına ben de katıldım. bol şanslar
Kral kornerle olmaz o işler birazdan penaltıyı çalacak hakem romanyadan haber geldiOo reis sen geldiysen tamamdir o iş @Distin daha korner olmadı maçta 😃😃
Dimaria benim adam atar frikiktenMessi bey yedek
Geldi geldiKral kornerle olmaz o işler birazdan penaltıyı çalacak hakem romanyadan haber geldi
Evet beyler ne dediysek oGoooooollllll
Hoş bulduk can. geceniz güzel olsunHoşgeldin dost