Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kanser Hk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sandra09

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
939
384
63
Arkadaşlar 3. Derece akciğer kanseri olduğumu öğrendim hayat başıma yıkıldı 800 dolar kemopterapi istiyolar bukadar pahalimi başka yolu yokmu doğal yol vs vs psikolojim bozuldu kemoterapi de alamiyacagim nefes alamiyorum oksuurunce kanlı ciğer eti geliyor bilen yardım etsin herkese teşekkürler
Allah acil şifalar versin kardeşim rabbim yardımcın olsun

Burak45

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
108
9
18
Kardeş geçmiş olsun manisa akhisar kanser otu diye internetten arama yap faydasını gören çok kişi oldu ihmal etme

Safa1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
238
253
63
offf knka be çok geçmiş olsun birşey sorcam bende 10 senedir hergün her sabah gün içinde en az 100-200 kez beyaz balgam atıyorum bende birşey varmıdır sence gittim doktora doktor diyorki birşey yok ama normal birşey değilki gün içinde kim her dk balgam atıyor bşr soeun var yani sana da acil şifa diliyorum
O bendede var kral takma ben sabahlari ve dislerimi fircalarken boguluyorum resmen balgamdan. Bide geniz akintisi oluyor surekli oluyor spor yapmiyoruz 7 24 sigara cay kahve olacagi o zaten.

SonholiganTexas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,848
485
83
bugün tanıdık bir doktor var aile dostu devle hastanesinde onada bakicam kanlı balgam var akciğer kanseri olacağını bende hiç ummuyorum
Eger bunu kendin yorumluyorsan bir çok sebebi vsr sadece kanser değil bronşit iltihaplanma da olabilir mesela bende de yıllar önce Bi kaç kez kan geldi çok panik yaptım acile gittim kan aldılar film çektiler, sonra sonuçları almadım bilerek babamı da kanser den yeni kaybetmiştim o ara öyle korkularım vardı bilmek istemedim , zamana bıraktım daha da hiç tekrarlamadi , bizim aile de de akciğer kanseri genetiktir babam dedelerim babaannem falan hep akciğer kanseri oldular fakat kanlı öksürük atan yoktu Bi babaannem atıyordu ama o da artık son zamanlarindaydi yataktan kalkmayicak derecedeydi ki kısa süre sonra vefat etmisti

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
496
210
43
Ben herşeyin çözümünün doğada olduğuna inanıyorum doktorlar ezbere bilgi ve yukarıdaki en büyük güçlerin dediğini diyor demesse kendileri ölür bende kanser sanmıyorum yanlış teşhis olabilir 2 gün önce spor yaptım nefes kesilmesi yoktu kanlı balgam çıktı gittim dün bugün tekrar gidicem tanıdık doktora oda derse kürüm hazır sarımsak keçiboynuzu ve zeytinyağı kürü o yüzden kafam rahat kemopterapi falan demeleri psikolojimo bozdu

Safa1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
238
253
63
Dostum yanlis yonlendirmek istemem en iyisini doktor bilir kesinlikle ama amcam sapasaglam adamdi midede hazimsizlik diye gitti kolon kanseri oldugunu ogrendi. Oyle siddetli bi agrida degildi sadece biraz hastalik hastasiydi en ufak seyde gidiyordu. Sapasaglam turp gibi adama 3 kür kemoterapi verdiler adam 2 ay icinde oldu.

Serkanka

the Real Slimshady
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,329
1,065
113
Hasssktirr bee,olm daha baharındasın gençliinin,git ailen filan beraber savaşın kazanırsınız, sittiret kumarı kardeşim,bende babamı karaciğer kanserinden kaybettim, 800 dolar filan nedirki ? Allah yardımcın olsun

Ahmet2893

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
312
91
28
Arkadaşlar 3. Derece akciğer kanseri olduğumu öğrendim hayat başıma yıkıldı 800 dolar kemopterapi istiyolar bukadar pahalimi başka yolu yokmu doğal yol vs vs psikolojim bozuldu kemoterapi de alamiyacagim nefes alamiyorum oksuurunce kanlı ciğer eti geliyor bilen yardım etsin herkese teşekkürler
Geçmiş olsun
800 dolar kemoterapi parası demişssinde ssk yok mu? Kemoterapi 1 sefer verilen birşey değil
Kür olarak verilir .
Özel hastanelerde
Koltuk parası ve ilaç parası her kür için 7500 tl ile 15000 tl arası.

Ama kanser tespiti nerde yapıldı önemli olan bu özelde yapıldıysa tamamen ücretsiz.
Devlette zaten ücretsiz haftalık veya 21 günde bir alırsın. 800 dolar derken bi çelişki oluştu aklımda yalan yok yani
Eger gercekten böyle birşey varsa da dediğim şeyler tamamen doğru yeni annemi kaybettim kanser illeti yüzünden sürece tamamen hakimim doğru söylüyor isen özelden yaz detayları da yazabilirim
3 üncü evre neden kemoterapi verilmiyor?
Veya neden ışın tedavisi kullanılmıyor.
1 2 3 4 olarak gider evreler sonunda değilsin öyle bırakmak tedavi vs almamak veya vermemek yapamazlar

Janveljan37

BenFero
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,896
1,516
113
Allah acil şifanı versin kardeşim moralini hiç bozma sakın kendini mutlu edecek şeylerle ilgilen allah yardımcın olsun inşallah

Serkanka

the Real Slimshady
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,329
1,065
113
Ben herşeyin çözümünün doğada olduğuna inanıyorum doktorlar ezbere bilgi ve yukarıdaki en büyük güçlerin dediğini diyor demesse kendileri ölür bende kanser sanmıyorum yanlış teşhis olabilir 2 gün önce spor yaptım nefes kesilmesi yoktu kanlı balgam çıktı gittim dün bugün tekrar gidicem tanıdık doktora oda derse kürüm hazır sarımsak keçiboynuzu ve zeytinyağı kürü o yüzden kafam rahat kemopterapi falan demeleri psikolojimo bozdu
Ne diyon be bladerim benim, ne keçi boynuzu, kemoterapi şart, öle kolay yenilecek bi hastalık değil savaşıcan ve mutlaka sağlam 2-3 kişi olcak yanında,

Kadir3471

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,633
6,630
113
Öncelikle Rabbim acil şifalar versin kardeşim devlet hastanelerinde alabilirsin ama çok fazla sıra beklersin özel hastaneler çok fazla para ister

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
496
210
43
Ne diyon be bladerim benim, ne keçi boynuzu, kemoterapi şart, öle kolay yenilecek bi hastalık değil savaşıcan ve mutlaka sağlam 2-3 kişi olcak yanında,
Ben işte yanima tabiatı alarak savaşmayı seçiyorum bizi milyon yıldır var eden tabiat 70 yıllık insandan daha iyi bilir ki tıbbın iyi yönlerini halka asla yansıtmaz kapital sektör soğuk kanliyim bu konuda

Safa1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
238
253
63
Bide dostlara söyle bisey soylemek isterim doktor ve tipci degilim ama kanser sinir hastaligidir. Siroz nasil karaciger hastaligiysa veya reflu mide hastaligysa kanser de sinir hastaligi stres kaygi uzuntu dogrudan kanser yapar. Sigara alkol sadece tetikler. Asil sebebi strestir. Cok stres yapmayn dostlar kumarda kaybedincede cok takmayin benim 400 450k borcum vardi 1yildir uyuyamiyordum bile sonra dedmki kendi kendime ben napiyorum odemiyorum lanet olsun gelsin alsin bankalar dedim saldim odemiyorum 1hafta once aldim bu karari 1 haftadir rahat uyuyorum. Kendinizi strese sokmayn

Emr1990bjk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
600
462
63
Allah şifa versin öncelikle, bırası sosyal bir devlet olmadığı için maalesef bir çaresi yok hele hele akciğer kanseri nin bir topaç gibi her yere bütün organlara sıçrayan çok kötü bir kitle
Bu şekilde hastanede yatan 2 hastaya denk geldim 3. Sü babam da Allah rahmet eylesin.
Öldüğüne mi yanalım hastahanede çektiği acıya mı şimdiki aklımız olsaydı evde ölmesini beklerdik o kanser hastalarına devlet hastanelerinde nasıl davrandıklarını asla unutmam. Zaten hiç bir hastane de almaz araştırmaya yollar araştırma da göstermelik bir ameliyat ile bütün vücuda yayılmasını sağlar.
Kemoterapi yr gelince giden çok ama faydasını gören yüzde 2 bile değil. Allah herkeze sağlık versin sağlığı koruyalım paranın sağlık olmadan hiç bir hükmü yok

Serkanka

the Real Slimshady
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,329
1,065
113
Ben işte yanima tabiatı alarak savaşmayı seçiyorum bizi milyon yıldır var eden tabiat 70 yıllık insandan daha iyi bilir ki tıbbın iyi yönlerini halka asla yansıtmaz kapital sektör soğuk kanliyim bu konuda
Ah be güzel kardeşim.. keşke , ama inancın takdire şayan, bu mentalle yeneceğine inanıyorsan bu mentalden devam kardeşim, yeterki inancını kaybetme

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
496
210
43
Ah be güzel kardeşim.. keşke , ama inancın takdire şayan, bu mentalle yeneceğine inanıyorsan bu mentalden devam kardeşim, yeterki inancını kaybetme
İnanki en mantıklısı bu hastaneye giden ölü çıkıyor bizleri yaşatma dertleri yok kendi kendimin doktoru olucam ki varsa dahi sanmıyorum nefes darlığı falan da yok kanlı balgam 3. Diyor çoğu doktor işini bilmiyor hastalık konusunda hele presedouru uyguyular insanlar da algıya kapılıp tedavi olup ölüyor hiç yokmuş gibi yasiyip fulll sarımsak günde 1 baş saten ilacı sarımsağın içindeki allicinde yapiyolar yani herşey dogada

tarko11

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
90
31
18
Milleti koparack ulan nerde paralı kemoterapi niye yalan konusuyosun aile hekimine yazdım üşenmedim devlet karşılıyor Muş başla ücret talep etmez devlet hastanesi sigortası olsun olmasın dedi yalancı köpek cuma gününü beklemiş bide

Sisifos

tostlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,275
4,954
113
O bendede var kral takma ben sabahlari ve dislerimi fircalarken boguluyorum resmen balgamdan. Bide geniz akintisi oluyor surekli oluyor spor yapmiyoruz 7 24 sigara cay kahve olacagi o zaten.
knka ben sigara kullanmam çay içmem kahve kullanırdım bırsktım onuda sporda zamanında çok yaptım zatürre veya bronşit var tahminimce iyi bi doktora görünmek lazım devlet hastanesi doktorları başından savıyor ilgilenmiyor

Serkanka

the Real Slimshady
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,329
1,065
113
İnanki en mantıklısı bu hastaneye giden ölü çıkıyor bizleri yaşatma dertleri yok kendi kendimin doktoru olucam ki varsa dahi sanmıyorum nefes darlığı falan da yok kanlı balgam 3. Diyor çoğu doktor işini bilmiyor hastalık konusunda hele presedouru uyguyular insanlar da algıya kapılıp tedavi olup ölüyor hiç yokmuş gibi yasiyip fulll sarımsak günde 1 baş saten ilacı sarımsağın içindeki allicinde yapiyolar yani herşey dogada
Sigarayı filanda tamamen bırakıyosun, etrafındada kimseye içirtmiyoun,en önemli hususta bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...