- 28,582
- 26,445
- 113
Eyvah eyvah adam fena dertli sağlık olsun dostKardes tanımam etmem bır kere konusmuslugum yok neden durduk yere saka yapıyor hadı yapıyor neden bu uslubla dalga gecer gibi neyse
Eyvah eyvah adam fena dertli sağlık olsun dostKardes tanımam etmem bır kere konusmuslugum yok neden durduk yere saka yapıyor hadı yapıyor neden bu uslubla dalga gecer gibi neyse
İste tanımadıgın etmedin kısılere bu uslublamı yazıyosun dost ben sahsen alındım senı tanısam belk alınmazdım ama sozlerın dalga gecer gibiydi daha cokSenin foruma hakimliginin benim zorumla zoru ne olabilir ki dost öyle espirisine yazdım seni tanımam etmem
Son bi tenis attik bakalim sansa@karaadam81 hiç zorlama sende dost bülten kısıtlı bugünlük bu kadra yeter git film izle
Bak su uslubuna dıkkat et hala dalga gecıyosunEyvah eyvah adam fena dertli sağlık olsun dost
Yok dost ben çok foeumkolik bir adam değilim öyle arada bir girer eğlenir çıkarım kafa dagitmak amaçlı kimseyi tanımam kimseyle dalga gecmem espirutuel bir kisligim üzerine alınma kusura bakma lütfen haklısın bilinçsiz davrandikİste tanımadıgın etmedin kısılere bu uslublamı yazıyosun dost ben sahsen alındım senı tanısam belk alınmazdım ama sozlerın dalga gecer gibiydi daha cok
Bol sansSon bi tenis attik bakalim sansa
Bende senın tam tersinim dost sende kusura bakmaYok dost ben çok foeumkolik bir adam değilim öyle arada bir girer eğlenir çıkarım kafa dagitmak amaçlı kimseyi tanımam kimseyle dalga gecmem espirutuel bir kisligim üzerine alınma kusura bakma lütfen haklısın bilinçsiz davrandik
Yani anladığım kadarıyla 4-6 bitmesi gerekiyor
Böyle insan çok burda alışsan iyi edersin😃Kardes tanımam etmem bır kere konusmuslugum yok neden durduk yere saka yapıyor hadı yapıyor neden bu uslubla dalga gecer gibi neyse
En kötü 7-6 yenilmesi lazimYani anladığım kadarıyla 4-6 bitmesi gerekiyor