Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Karakol İfadeye Çağırdı

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,958
5,335
113
Eveettt kacinilmaz son.beni aramışlar ulasamamislar hiç arama falanda olmadı eşimi aramışlar siber suçlardan ifade vermem gerekiyormuş.tecrubeli arkadaşlar yardımcı olsunlar ne demem gerek
ben baya da oynadım bu ülkenin kumarhaneleri açması ve bu dini yapıdan çıkıp kesinliği kanıtlanamayan saçma sapan şeylere yatırım yapmaması gerekiyor , ben bu kumarı aç olduğumdan hükümetin beni besleyememesi sebebi ile oynuyorum keyfi oynamıyorum , ekmek 15 lira olmuş diyeceksin ceza falan yazmaz gönderir bu kadar basit

sapsap10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,987
5,917
113
Eveettt kacinilmaz son.beni aramışlar ulasamamislar hiç arama falanda olmadı eşimi aramışlar siber suçlardan ifade vermem gerekiyormuş.tecrubeli arkadaşlar yardımcı olsunlar ne demem gerek
Bilerek aileyi arıyorlar ilk gelsin diye.Direk letgo al sat vs işlerine gir en azından ifadeden yırtabilirsin bi de hangi tarihteki işlem için çağırmışlar onu öğren

eyalet32

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,838
1,815
113
aha senin de üzerine bi hesap açıp ordan para transferi gerçekleşmiş ama demekki yakalanmışlar

eyalet32

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,838
1,815
113
Bilerek aileyi arıyorlar ilk gelsin diye.Direk letgo al sat vs işlerine gir en azından ifadeden yırtabilirsin bi de hangi tarihteki işlem için çağırmışlar onu öğren
hiç alakasız siber suçlar dolandırıcılıga bakıyor suan savcı alcak ifadesini

sapsap10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,987
5,917
113
ben baya da oynadım bu ülkenin kumarhaneleri açması ve bu dini yapıdan çıkıp kesinliği kanıtlanamayan saçma sapan şeylere yatırım yapmaması gerekiyor , ben bu kumarı aç olduğumdan hükümetin beni besleyememesi sebebi ile oynuyorum keyfi oynamıyorum , ekmek 15 lira olmuş diyeceksin ceza falan yazmaz gönderir bu kadar basit
Avel gibi oynuyorum desin de direk ceza yesin ne kadar mantıksız bi adamsın sen Allahın çamaşır makinası :D

Cihanqir

𝟬 𝟬 𝟭 𝗞𝗲𝗻𝗱𝗶𝘀𝗶𝘆𝗶𝗺
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,881
2,968
113
makina durumu çok iyi ifade eden bir markadır..

eyalet32

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,838
1,815
113
ama yakalaqnmışlar sahısları taıyomusun diyecek isimler sayacak ne iş yapıosun dicek falan sende ki ben bilmiyorum öyle hesap acmadım sorcak numara okucak sana bu tel sanamı ait yok bu sahısı tanıyomusun tyok falan de gec benim adıma iyzicoda hesap acıp birini 1 milyon dolandırmıslar savcı aldı ifademi ama yakalanmıslar yakalanmasalar evinden alırlardı zaten cok içerde yatan var bu yüzden

JanValjaN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,643
3,562
113
beyler şunu unutmayın normal karakol arıyorsa idari işlem para cezası
siber suçlar arıyorsa adli işlem

eyalet32

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,838
1,815
113
beyler şunu unutmayın normal karakol arıyorsa idari işlem para cezası
siber suçlar arıyorsa adli işlem
onlarda karakola bildirim yapıyor zaten siber suclar oldugunu karakoldanöğreniyosun oda dolandırıcılıga falan bakıyor zaten büyük ihtimal üzerine hesap acıp birini dolandırdılar

JanValjaN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,643
3,562
113
onlarda karakola bildirim yapıyor zaten siber suclar oldugunu karakoldanöğreniyosun oda dolandırıcılıga falan bakıyor zaten büyük ihtimal üzerine hesap acıp birini dolandırdılar
artık teferruatı ne bilemem ama ödülleri iban ile atmak bile sıkıntı artık

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
95,438
51,330
113
Öyle diycem zaten belki başka taktik vardır diye onu öğreneyim dedim ama beni kimse aramadı kesinlikle yalan

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
95,438
51,330
113
aha senin de üzerine bi hesap açıp ordan para transferi gerçekleşmiş ama demekki yakalanmışlar
Ne oldu bilmem ama böyle işlem olduğunu sanmıyorum ben 20 yıldır kaçak oynuyorum hep havale işlemi yaptım.her türlü yiycektik zaten cezayı bundan kaçıs yokki

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
95,438
51,330
113
Cagirdiklari karakollada kötü bı lazım var anasını satiyim.bnka borcu yüzünden 1 2 saat nazaretde kalmistim orda mahkemeye gitmeden önce 😁

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
95,438
51,330
113
Sürekli havale ile mi oynadın
Evet genelde öyle 20 yıldır böyle.ben zaten havale papara pafix ne olursa olsun bı şekilde bigun ceza yiyecegimizi dusunenlerdenim o yüzden iplemedim.kadin çok kısa surucek zaten falan dedi bian önce gelin diyo başka bişey çıkarsa gör altına gideriz diye çekindim ceza kessinler ödemem zaten kimsede ödemiyor ödemeyince duruyor öyle kenarda hapis cezası falan yok

kafil1

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
70
15
8
Bende şimdi ifade verdim 2018 yılında iki hesaba para transferi gerceklestirmisim