Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Karakol İfadeye Çağırdı

SonholiganTexas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,831
478
83
İnternet uzerinden yapılan yasadışı her işlem siber suç kapsamındaymis dolayısıyla bizde siber suç isliyormusuz öğrenmiş olduk işlediğimiz suçun adını.kadin polisti diyoki hemne gelin çok kısa surucek ikna etme çabası gereksizdi neden öyle yaptı acaba huylandim.birisi adımıza başka bı islemmi yaptı acaba bilemedim.neyse yarın yada bidahaki hafta içi gelirim dedim acelesi neyse onuda anlamadim hammina 😁 sanki para onun cebine giricek
Bende ceza yediğimde hemen gelmemj istediler hiçbir şekilde de neden cagirdiklaridini söylemiyorlar, konuyu ogrenip birileri ile iletişim kurmani istemiyorlar , balık gibi oltaya gelip başarısız bir ifade vermeye zorluyorlar

SonholiganTexas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,831
478
83
hocam bılgın olsun onu yemıyorlar karakolda direk dekont istiyor senden yaşadım bu durumu ben
hocam bılgın olsun onu yemıyorlar karakolda direk dekont istiyor senden yaşadım bu durumu ben
İyide işlem 3 4 yıllık bir işlemse o dekontu nerden bulacağım , bide nasıl Bi dekont daha önce satışlarım oldu letgo da falan öyle Bi dekont falannl almadim

SonholiganTexas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,831
478
83
geçmiş olsun yakalama veya aramançıkmıştır hakkında.kesinlikle yöneltilen suçlamaları kabul etmiyorsun e-pin aldım sattım tarzı konuşuyorsun letgo demeyin fiş fatura istiyorlarmış sanal oyun pub g itemi aldım sattım dersin yırtarsın umarım kötü bir şey çıkmaz
E - pin ne kardeş yani soracaklar ne diye muhakkak hakim olmak gerek ona ve yırtan varmi bu yontemden

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,502
6,572
113
E - pin ne kardeş yani soracaklar ne diye muhakkak hakim olmak gerek ona ve yırtan varmi bu yontemden
dedim ya bildiğiniz yoldan kılıfa uydurun adam metin-2 knight falan yazmış hâkim olduğu orası e game oyununda item aldım sattım tarzında fiş fatura istenmeyecek şeyler söyleyin

delidolu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
170
80
28
Bana 2017 de ceza yedim o gün gittim ifade verdim benim alakam yok ben günlük işlere gidiyorum dedim itiraz ettim o şekilde yazdılar felan gide bilirsin dedi sonra 15 gün içinde 17. Civarı ceza kağıdı geldi ödemedim ve o günden beri sigortalı işteyim üstünden tam 7 sene geçti üstüne bile düşmedim halada dewam ediyorum her zaman payfix kullandım aslada havale çekmedim asla..

delidolu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
170
80
28
Kesinlikle itiraz edin ama kesinlikle kabul etmeyin onlar ne görürse görsün alakam yok de çık

Hakan170

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
15,252
1,747
113
Bana 2017 de ceza yedim o gün gittim ifade verdim benim alakam yok ben günlük işlere gidiyorum dedim itiraz ettim o şekilde yazdılar felan gide bilirsin dedi sonra 15 gün içinde 17. Civarı ceza kağıdı geldi ödemedim ve o günden beri sigortalı işteyim üstünden tam 7 sene geçti üstüne bile düşmedim halada dewam ediyorum her zaman payfix kullandım aslada havale çekmedim asla..
Ceza falan gelirse memur olabilir miyiz sorun olur mu

Victorosimhen

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,029
1,679
113
Cezayı ödemesinde ne oluyor dost ölemedim dedin