Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kart Borcu ve İcra

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TheDefinity

Kai Hiwatari 🎩
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,180
1,669
113
2 3 ay mı ? Akp limisin yitip icmeyecek mi bu adam aldığıni direk bankayami verecek . Uyapa giremiyor 4 aydır borcuna merak edip bakmamış bile .. iyimser olmak istiyorsan bu konuda olma attığı imza ile yapısı boylar
Dostum ben kötü bir şey demiyorum ki iyi oku korkutmaktansa gerçekçi bakmak lazım şuan Şubat zammı ile birlikte minimum alacağı para 30 k olur gideri kira vs var mı bilemem onun haricinde 3-4 aya odenir. TL'nin bir degeri yok artık görün bazı şeyleri 100 k para değil. Bir tavsiye daha borcu ode dil öğren kaç git bu ülkeden

TheDefinity

Kai Hiwatari 🎩
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,180
1,669
113
Tabiki faiziyle borç 194 bin oldu ama avukata gitse 300 bin gecerdi
Seni kandirmislardir yemleyerek kimse o kadar faiz koyamaz. Eninde sonunda ısrarcı olup odemesen anaparayi bile isteyebiliyorlar ki indirim yapanlar bile var. Yani en azından net borcu kurtaralım diyerek

Mansat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,632
817
113
Arkadaşlar merhaba.

İki tane kartım icralık oldu..borc odeyemedim. Bankacilik uygulamasından borc artik gitti. Yani borc bile görünmüyor.

Hukum burosundan falan aradilar ama acamadim.

Odenmeyen ve icralık olan banka borcunun gidişatı nasıl oluyor ? Bilgi verebilecek dostlar var mi
5 icradan 1 icraya dusen biri olarak avukat gibi yardimci olabilriim😭😭😁😁

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...