- 2,970
- 762
- 113
Az çok dememek lazim çocuk var bizde bez parası mama parası yetmiyor para tesekkurlerhedefe ulaşırsak k2ranbol ve cenkkocak 2 nize vericem sizden başka kimse takip etmiyor malum bir sürü rolling var şuan 10tl az geldi
Az çok dememek lazim çocuk var bizde bez parası mama parası yetmiyor para tesekkurlerhedefe ulaşırsak k2ranbol ve cenkkocak 2 nize vericem sizden başka kimse takip etmiyor malum bir sürü rolling var şuan 10tl az geldi
Bende açıkçası maça bakıyordum neyse onlara vericekmissinhedefe ulaşırsak k2ranbol ve cenkkocak 2 nize vericem sizden başka kimse takip etmiyor malum bir sürü rolling var şuan 10tl az geldi
Gelecek totemdeyiz. Ozelden yazdım sana dostundenizli 3 0 yapmış aynı performansı 2.yarı arsenalden bekliyorum
maç başında favori taraf arsenal miydi yoksa ortada mıydı oranlar ? dep 4 sarı var kırmızıya dönse biri 2. gol net gelirde olay 3. golü de attırmakdenizli 3 0 yapmış aynı performansı 2.yarı arsenalden bekliyorum
son durum dost nasıl yapalım devam mısöylediğim 2 arkadaş özelden yazsın bana @Shellac konu kilit dost kimse takip etmiyor
ayıp olmazsa kapat dost özelden 2 arkadaşla iletişimdeyimson durum dost nasıl yapalım devam mı
Tamamdır dost 2 Arkadaşa şans parası verdin kazancın daim olsun dost Konu Kilit.ayıp olmazsa kapat dost özelden 2 arkadaşla iletişimdeyim