- 7,689
- 1,947
- 113
KatılıyorumEyvallah kral takiptekilerden cekersen iyi olur
KatılıyorumEyvallah kral takiptekilerden cekersen iyi olur
Sen listeyi yap dostumÇekim verdim beyler. Gelir gelmez. @Shellac reis çekiliş yapsın.
BencedeSen listeyi yap dostum
Tamam dostum sen listeni yapBöyle diyor beyler 12yi bekliycez.
Bir şey kalmadı 12yeBöyle diyor beyler 12yi bekliycez.
dostum kazancın daim olsunÇekim verdim beyler. Gelir gelmez. @Shellac reis çekiliş yapsın.
Dost sen çekiliş yap bence simdidenBöyle diyor beyler 12yi bekliycez.
gelince yaparız dost yada beğenenlerden mi nasıl diyorsun ona göre çekilişi yapalımBöyle diyor beyler 12yi bekliycez.
Böyle demiş önceden modumgelince yaparız dost yada beğenenlerden mi nasıl diyorsun ona göre çekilişi yapalım
Kasa 493 beyler. Kraken iyi kazandırdı valla. Çekiyorum hesaba geçince çekiliş yapıyorum Bu mesajı beğenenler arasından.
Bu arkadaşlar arasından yaparsan sevinirim reis. Zaten yazmıştım bunu beğenenler diye.gelince yaparız dost yada beğenenlerden mi nasıl diyorsun ona göre çekilişi yapalım
@Nailex kral bu yorumu begenenlerden dedi ya begenmemissin gormedin arada muhtemelenKasa 493 beyler. Kraken iyi kazandırdı valla. Çekiyorum hesaba geçince çekiliş yapıyorum Bu mesajı beğenenler arasından.
Yalniz degilsnde bosver tebrk edip kacmak lazm konudanbende beğendim ismim yok canın sağolsun bol şans dost
Bu arada hatırlatma kraken oyna diyen benKasa 493 beyler. Kraken iyi kazandırdı valla. Çekiyorum hesaba geçince çekiliş yapıyorum Bu mesajı beğenenler arasından.