- 7,649
- 3,979
- 113
tamamdır dost nası diyosan yollayın dostlar paparalaını aktarımı sağlıyım.Bu kişiler Nailexe papara numarası atsın ona göbdericem o dağıtsın size 5 6 hakkım kaldı para göndermek için
tamamdır dost nası diyosan yollayın dostlar paparalaını aktarımı sağlıyım.Bu kişiler Nailexe papara numarası atsın ona göbdericem o dağıtsın size 5 6 hakkım kaldı para göndermek için
Dostum adamlar 20 sayfa yazı yazmış 1 kelime ettin diye çekiliş mi yapalım şimdiBiz neden yokiz
Aynen ozelden atın nailexeTeşekkürler özelden mi atiyim
Emeğine sağlık dostum bol kazançlar.Bu kişiler Nailexe papara numarası atsın ona göbdericem o dağıtsın size 5 6 hakkım kaldı para göndermek için
Gonderdim papara kardeşimveya dediğin isimleri çekilişle belirleyelim yine son karar senin dost
gördüm dost para gelsin gönderimi sağlıcam.Gonderdim papara kardeşim
Işimiz olamaz mi adeleti olunsa cekilis yapılsa iyi olmaz mi yorum yapanlardanDostum adamlar 20 sayfa yazı yazmış 1 kelime ettin diye çekiliş mi yapalım şimdi
dostum adam yorum atmış gitmiş 11 sayfa takip edenlerle aynı yere koyulup çekilş mi yapılsın lütfen biraz mantıklı düşünIşimiz olamaz mi adeleti olunsa cekilis yapılsa iyi olmaz mi yorum yapanlardan
Baskan sadece begenen olsa tamam takip totem isteniyor bir dahaki sefere artıkIşimiz olamaz mi adeleti olunsa cekilis yapılsa iyi olmaz mi yorum yapanlardan
Çok haklı bir yorum vbol şans diyip gidenle aynı kefeye konulmazdidostum adam yorum atmış gitmiş 11 sayfa takip edenlerle aynı yere koyulup çekilş mi yapılsın lütfen biraz mantıklı düşün
@Umutks41 Hedefe ulaştığını bile görmek güzel dost Tebrikler kazancın daim olsun Konu Kilit.evet berkay kalmış sadece görünce mesaj at dost