- 7,649
- 3,979
- 113
bol şans dostBeyler slot bonusu aldım cevriö yapcam güzel bir kazanc sağlarSam 3 5 kişiye 20-50 tl arası para dağıtmayo düşünüyorum öncelik bu cevrimi hangi oyunlarda yapsam diye düşünüyorum oyun fikirlerinizi bekliyorum
bol şans dostBeyler slot bonusu aldım cevriö yapcam güzel bir kazanc sağlarSam 3 5 kişiye 20-50 tl arası para dağıtmayo düşünüyorum öncelik bu cevrimi hangi oyunlarda yapsam diye düşünüyorum oyun fikirlerinizi bekliyorum
Aklıma yazdım ilerleyen vakitlerde lazım olurbol şanslar valla yükseltmek için bilemem ama çevrimi tamamlamak için blood suckers 2 ile jack hammer 2 ideal tavşan boku gibi ne inersin ne çıkarsın bu oyunlarda
Dog house den sonra geçeriz bunahocam çevrim icin roman empire oyunu bence en iyisi surekli bastigini alirsin freespin veriyor bol bol bi bak istersen
Yakalasan bi spin ardına bi artı 6 spinle 1000 lik olursunDog house geçiyorum şimdi parayı vermeye başladı oyun hatta vermeye başladı bu oyuna tekrardan geri döncem ama
Bol şanslar reisBeyler slot bonusu aldım cevriö yapcam güzel bir kazanc sağlarSam 3 5 kişiye 20-50 tl arası para dağıtmayo düşünüyorum öncelik bu cevrimi hangi oyunlarda yapsam diye düşünüyorum oyun fikirlerinizi bekliyorum
acele etmeden yavaş yavaş git hocamDog house den sonra geçeriz buna
3. Oyunda bu olsun o zamanhocam çevrim icin roman empire oyunu bence en iyisi surekli bastigini alirsin freespin veriyor bol bol bi bak istersen
king of slotsEvet beyler 3 oyun ne olsun