- 6,569
- 1,781
- 113
Bol sans kral belki orda donerBeyler maçlar cok saçma ben bi monopoly atam belki orda güler kadwe
Bol sans kral belki orda donerBeyler maçlar cok saçma ben bi monopoly atam belki orda güler kadwe
Bol şans reisBeyler maçlar cok saçma ben bi monopoly atam belki orda güler kadwe
110 mu oldun vay adamŞansım iyi gidiyorken şu Rus ligine kasa basmak aptalcaydi @Ordu5252 110 kusur var
Gelir mi ki
Evet 110 yapmıştım da buna bastım kasayı +4.5 tan110 mu oldun vay adam
Reis @Shellac hallederBeyler 21.30 a kadar biri cıkarsın liste cekiliş yapayım sonra sansınızı kaybedersiniz
Kanka 21.30 a kadar halledin işte sonra büyük bJ oynamaya kaçam kazanırsam gelirim kaybederseö biraz ara vercem girmem falan buralara ayıp olur size sonra paramı yollamadı demeyinReis @Shellac halleder
Kardeşim mevzu para değil kaybetmişsin zaten dağıtım yapmak zorunda vs değilsin yani kimsede sana bisey diyemezKanka 21.30 a kadar halledin işte sonra büyük bJ oynamaya kaçam kazanırsam gelirim kaybederseö biraz ara vercem girmem falan buralara ayıp olur size sonra paramı yollamadı demeyin
Kardeş birşey olmaz 2 kişiden kazanır kaybederiz o muhim değilKardeşim mevzu para değil kaybetmişsin zaten dağıtım yapmak zorunda vs değilsin yani kimsede sana bisey diyemez
Sorun yok reis zaten aminlerde yok herhalde işleri olabilir zaten 4 dk varKardeş birşey olmaz 2 kişiden kazanır kaybederiz o muhim değil