Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Kasa 60 Hedef 250 / 3 Kişiye 20 TL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

unclaimed61

Yetkili bir abi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,673
6,736
113
o space ligine de sakın girme reis 10-11 yasındaki cocuklar oynuyor faullerde dısarı cıkan toplarda süre durmuyor bilgin olsun

kalamar3

B777
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,275
378
83
valla şu kısır bültende iyi iş maç çok olunca kafa karışıyor harbiden

berkayb95

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
9,881
3,302
113
Bak kardeşim benim bu saatte burada olmamın bir sebebi vardır bunu bilmiyorsun . Ama tanımadığın bir insana doyumsuz diyemezsin . Karşındaki kişi bunu istediğini her yöne çekebilir
Dostum benim düşüncem bir etkinlikten 20 kişi arasından ödül kazanıp, ardından aynı çekilişe katılacak kişiler arasına girip tekrar odul almak icin medet ummak biraz doyumsuzluk. Kötü bir söz ya da hakaret değil bu, sana kalmış tabiki çekilişe katılıp, katılmamana ben karar verecek değilim ki haddime değil, sen nasil istersen o olur, inşallah da sana çıkar ihtiyacın varsa 2. 20 tl'ye de :)

Nailex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
7,649
3,979
113
Dostum benim düşüncem bir etkinlikten 20 kişi arasından ödül kazanıp, ardından aynı çekilişe katılacak kişiler arasına girip tekrar odul almak icin medet ummak biraz doyumsuzluk. Kötü bir söz ya da hakaret değil bu, sana kalmış tabiki çekilişe katılıp, katılmamana ben karar verecek değilim ki haddime değil, sen nasil istersen o olur, inşallah da sana çıkar ihtiyacın varsa 2. 20 tl'ye de :)
HELAL OLSUN

Desstrection

sorarlarsa yok
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,775
1,014
113
Teşekkür ederim .

kalamar3

B777
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,275
378
83
çıkan arkadaşlar da böyle rollingler yapıp şans yaver giderse herkes çevirir kendini güzelce tartışmanın anlamı yok

evolaydis

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
15,256
7,579
113
3 te 3 yaptı bı rengin arka arkaya 3 defa gelmesi gibi 4. defa ustuste siyah gelir mi bence zor gerek te yok ihtiyacın olanı cikardiysan birakmalisin işi kumara dökme bence

Desstrection

sorarlarsa yok
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,775
1,014
113
Play storede onerdiginiz güzel oyun varmi

Muslera07

!.. Müdür ..!
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,749
5,485
113
Parayı çekecektir inşallah.bu yoklukta iyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...