- 17,749
- 5,485
- 113
Zorla dostumMac harbi yok
Zorla dostumMac harbi yok
Bu sefer harbi bittiMac harbi yok
Pardon zorlama dostumZorla dostum
Dostum benim düşüncem bir etkinlikten 20 kişi arasından ödül kazanıp, ardından aynı çekilişe katılacak kişiler arasına girip tekrar odul almak icin medet ummak biraz doyumsuzluk. Kötü bir söz ya da hakaret değil bu, sana kalmış tabiki çekilişe katılıp, katılmamana ben karar verecek değilim ki haddime değil, sen nasil istersen o olur, inşallah da sana çıkar ihtiyacın varsa 2. 20 tl'ye deBak kardeşim benim bu saatte burada olmamın bir sebebi vardır bunu bilmiyorsun . Ama tanımadığın bir insana doyumsuz diyemezsin . Karşındaki kişi bunu istediğini her yöne çekebilir
HELAL OLSUNDostum benim düşüncem bir etkinlikten 20 kişi arasından ödül kazanıp, ardından aynı çekilişe katılacak kişiler arasına girip tekrar odul almak icin medet ummak biraz doyumsuzluk. Kötü bir söz ya da hakaret değil bu, sana kalmış tabiki çekilişe katılıp, katılmamana ben karar verecek değilim ki haddime değil, sen nasil istersen o olur, inşallah da sana çıkar ihtiyacın varsa 2. 20 tl'ye de
Teşekkür ederim .Dostum benim düşüncem bir etkinlikten 20 kişi arasından ödül kazanıp, ardından aynı çekilişe katılacak kişiler arasına girip tekrar odul almak icin medet ummak biraz doyumsuzluk. Kötü bir söz ya da hakaret değil bu, sana kalmış tabiki çekilişe katılıp, katılmamana ben karar verecek değilim ki haddime değil, sen nasil istersen o olur, inşallah da sana çıkar ihtiyacın varsa 2. 20 tl'ye de
Zorlasin mı zorlamasin mıPardon zorlama dostum
Hızlı yazım hatası zorlamasın tabikiZorlasin mı zorlamasin mı
Dostum bncede zorlama iyi kazandin bu yoklukta.git uyu dinlen yarin dvm edersinSen bilirsin dostum ama bencede maç yok zorlama
Tennis clashPlay storede onerdiginiz güzel oyun varmi
Online miTennis clash