- 26,469
- 28,189
- 113
Gördüm erhanim da bu ara bı şansızlık varOynayaMadi ki
Gördüm erhanim da bu ara bı şansızlık varOynayaMadi ki
Deotri maçımiglse nolcak knk tam oynarken penaltı oldu oynayamadım ya asabım bozuldu gıttım baska maca 3 gol atar dedım oda favoriydı sagolsun 2 tane yedı ben oynadıktan sonra
aynen baktım ev 1.2 hıc arastırmadım 3-0 biter heralde dedım ya buna uzuluyorum tam ooynarken penaltı oluyo bu kacıncı kısmet olmadı mı olmuyo ısteDeotri maçımi
Aynn bro şans geçmiş olsun diye diye kuruduk awaynen baktım ev 1.2 hıc arastırmadım 3-0 biter heralde dedım ya buna uzuluyorum tam ooynarken penaltı oluyo bu kacıncı kısmet olmadı mı olmuyo ıste
Hahahahhahaha tamam bebeğim inşallahEkli dosyayı görüntüle 94576emre bebeğim bunu. Buraya bırakıp maç başlama satine kadar film izleyeceğim maçın bu skorla tamamlanmasını temenni ederim 😁😁😁
Hahhahaha ulaaanSaat 3 e kadar el stafford ile kurtuluş öyküleri izleyeyim bari dmax de veriyor harika bişey ne bulursa yiyor adam bizim gibi ne bulursak siteye atıyoz
İkinci yarı üst olur 😁rahat ol knka 😁Ilk yari 0 0 biz patates gibi bisey hayirli geceler yarin gorusuruz
Belli olmaz Knka hadi 3 golIlk yari 0 0 biz patates gibi bisey hayirli geceler yarin gorusuruz