- 342
- 81
- 28
Kayıt olduğum gibi eklendi
Benimki hep reddediliyorÖdeme geldi kral sağollasın
Kimlik bilgilerinizi kontrol edin diyor hersey dogruBenimki hep reddediliyor
sabah 10,30 da bende 200 yatırım yaptım ama şu saat oldu daha hesaba yansımadı. canlı oyalayıp duruyor lanet site :/o da olabilir ben zaten 200 tl yatırım yaptım ufaktan deneyeceğim bide yüzde 150 pragmatic slot bonusu aldım. musait olunca çeviricem
Atayım da ben canlı desteğe bunu kopyala yapıştır yaptım olduSMS ekran resmi varsa atar misn
ben yeni geldim eve benimkine yansımış bonusla beraber bi dinleneyim çevrim yapıcam kazanırsam ve çekersem ss atarım seni etiketleyip. 30 kat bonus çevrimi var şimdisabah 10,30 da bende 200 yatırım yaptım ama şu saat oldu daha hesaba yansımadı. canlı oyalayıp duruyor lanet site :/
Hay yalanına sokayım 😂Brn şimdi kayıt oldum ekledi ve çekim ödendi
Aynen haklısın yalanVerdiği cevap bak
Yalan tabi kardeşim ya yoğunluktan bonus eklememek nedirAynen haklısın yalan
@Müslüm75 aranma talepi oluşturdum yeni site olduğumuz için arama temsilci yok diyor dost 😂😂Yalan tabi kardeşim ya yoğunluktan bonus eklememek nedir
Vay serefsizler@SabriBey abi bu siteyi de sikayet vara Yaz 5 10 kişiye ekleme yaptı eklenme yapmıyor lar yeni site
Hahaha seninki de komikmiş benimki de komik yoğunluktan ekleme yapmıyo şaka gibi ya 😂😂😂@Müslüm75 aranma talepi oluşturdum yeni site olduğumuz için arama temsilci yok diyor dost 😂😂