- 348
- 200
- 43
eklendi teşekkürler
Nasıl ekledi hocam üye olurken mi eklendi yoksa bekledin mi ?Bana ekledi otomatik
Sanırım sadece spor
Nasıl eklendi hocam?eklendi teşekkürler
Üye oldum otomatik eklediNasıl ekledi hocam üye olurken mi eklendi yoksa bekledin mi ?
Yalancıyı yirtsinlarmiAga banada mesaj gelmedi ama üye oldum oto eklendi deneyin bi arkadaş yalan söylemiyor
Bende üye oldun ama eklenmedi 30 dakka oldu?Üye oldum otomatik ekledi
Otistik evladı adam açıklamayı iyi okuyun SMS gelenlere yazıyor şansa diyeŞansa değil lavuk yalan söylüyor canlı destek botu sadece SMS alanlara otomatik yatar diyor KAYIT OLMAYIN SMS GELMEDİYSE YALAN BAŞLIK
Kardeşim teşekkürler beyni olanla olmayan bir değil ki işte.Otistik evladı adam açıklamayı iyi okuyun SMS gelenlere yazıyor şansa diye
Vay anasını bizde üye olduk ilk defa ama eklenmedi 50 dakka oldu çok enteresanBende uye oldum saniyesine eklendi tesekkurler,ayrica banada sms filan mail hic bisigelmedi..
Üye oldum eklendi hiç biyerden talep falan vermedimnasıl eklendi
kayıt oldum 250 yazıyordu bakıyede nesını anlamadınNasıl eklendi hocam?
Üzüldüm reis garip niye herkeze ekleniyor size eklenmiyir niye bu ayrim bende anlamadim insallah eklenir bazen gec ekleniyor bi kac defa bnaada olduVay anasını bizde üye olduk ilk defa ama eklenmedi 50 dakka oldu çok enteresan
Valla anlam veremedim bakalım ya eklenecek olsa çoktan eklenirdiÜzüldüm reis garip niye herkeze ekleniyor size eklenmiyir niye bu ayrim bende anlamadim insallah eklenir bazen gec ekleniyor bi kac defa bnaada oldu
Zaten msj gelenlere diye yazmış arkadas bana msj gelmis olabilir bazen bakmadan siliyorumkayıt oldum 250 yazıyordu bakıyede nesını anlamadın
Mezaj gelenlere diyorsun ama bir kaç kişi hariç kimseye SMS gelmemiş ki eklendi diyor milletZaten msj gelenlere diye yazmış arkadas bana msj gelmis olabilir bazen bakmadan siliyorum
Zaten msj gelenlere diye yazmış arkadas bana msj gelmis olabilir bazen bakmadan siliyorum