- 6,209
- 1,808
- 113
Dep atsa keske
Olckta qol üst olsaDep atsa keske
Valla orana bakilirsa 1 gol bile zor gibi gorunyrOlckta qol üst olsa
Aynen dost sanada hayirli sabahlar canin sagolsun ne yapacaksinki bunlaraHangi maça oynayacağımızı şaşırdık bunların .. ben yatıyorum herkese hayırlı sabahlar
Merhaba , Lütfen ana paranız için canlı destek veya mail ile iletişime geçiniz. Hesabınız açılıp ana paranız size geri verildikten sonra hesabınız yeniden kapatılacaktır. Promosyonlar sürecinde çoklu giriş tesbit edilen tüm hesaplar kapatılmıştır.Gecen bigbro diye site var 500 bonus eklemis cevirdim 100 istediler ytrdim hesabimi kapattilar hesabimda onayliydi dusunun son 100 liramda gitti birde buraya sponsor site kimse birsey yapmadi onlarca kisiyede oyle yapmislar forumdan
Hesabi acmiyorlar kardesim dalgami geciyrsunuzMerhaba , Lütfen ana paranız için canlı destek veya mail ile iletişime geçiniz. Hesabınız açılıp ana paranız size geri verildikten sonra hesabınız yeniden kapatılacaktır. Promosyonlar sürecinde çoklu giriş tesbit edilen tüm hesaplar kapatılmıştır.
Ana para iade edildi tarafimaMerhaba , Lütfen ana paranız için canlı destek veya mail ile iletişime geçiniz. Hesabınız açılıp ana paranız size geri verildikten sonra hesabınız yeniden kapatılacaktır. Promosyonlar sürecinde çoklu giriş tesbit edilen tüm hesaplar kapatılmıştır.