- 3,488
- 477
- 83
Artık 1 1 bitirirler bence
Bak 5-6 gol olur dedim ts 5-0Amed kazanir 46k basilir
Ulan o pasi ona verene golun %90 nini yazarim ayrica gec verdi ama onuda veremese zaten imkansiz oynamasiMax gradele yaşlı diyen utanırmı o yaşta o nasıl pas ağlattı
Kazandik miBak 5-6 gol olur dedim ts 5-0
Amed ilerisi kaliteli ama cacik. İş yapmiyor değişmesi lazım yoksa işleri sıkıntıUlan o pasi ona verene golun %90 nini yazarim ayrica gec verdi ama onuda veremese zaten imkansiz oynamasi
Büyük oyuncu orkestra şefi gene büyük oynadı amed onu alkışlıyor o amedi alkışlıyorUlan o pasi ona verene golun %90 nini yazarim ayrica gec verdi ama onuda veremese zaten imkansiz oynamasi
He o yüzden burda amedi takip ettikKazandik mi
Kesene bereket reis@butragueno @sahgec09 @JoeQuanqa @Hakan170 @Barcoreus @ferdikadıoğlu @Gannicus dostlar 7*400 olarak verelim . Dağıtım yapan dosta 500 olacak şekilde 2900 kusurati gönderiyorum. Bu arkadaşlara @butragueno ulasacak
Tebrikler kazanan dostlar@butragueno @sahgec09 @JoeQuanqa @Hakan170 @Barcoreus @ferdikadıoğlu @Gannicus dostlar 7*400 olarak verelim . Dağıtım yapan dosta 500 olacak şekilde 2900 kusurati gönderiyorum. Bu arkadaşlara @butragueno ulasacak
Kesene bereket kazanan arkadaşlara Tebrikler bol şanslar@butragueno @sahgec09 @JoeQuanqa @Hakan170 @Barcoreus @ferdikadıoğlu @Gannicus dostlar 7*400 olarak verelim . Dağıtım yapan dosta 500 olacak şekilde 2900 kusurati gönderiyorum. Bu arkadaşlara @butragueno ulasacak
Ağa be bize lolo 😁@butragueno @sahgec09 @JoeQuanqa @Hakan170 @Barcoreus @ferdikadıoğlu @Gannicus dostlar 7*400 olarak verelim . Dağıtım yapan dosta 500 olacak şekilde 2900 kusurati gönderiyorum. Bu arkadaşlara @butragueno ulasacak
Ağlıyorum su an@butragueno @sahgec09 @JoeQuanqa @Hakan170 @Barcoreus @ferdikadıoğlu @Gannicus dostlar 7*400 olarak verelim . Dağıtım yapan dosta 500 olacak şekilde 2900 kusurati gönderiyorum. Bu arkadaşlara @butragueno ulasacak
Ben dedim asist yada gol atacak diyeMax gradele yaşlı diyen utanırmı o yaşta o nasıl pas ağlattı
Kesene bereket baskan teşekkürler dHa da katlarsin umarım@butragueno @sahgec09 @JoeQuanqa @Hakan170 @Barcoreus @ferdikadıoğlu @Gannicus dostlar 7*400 olarak verelim . Dağıtım yapan dosta 500 olacak şekilde 2900 kusurati gönderiyorum. Bu arkadaşlara @butragueno ulasacak
Herkese bol şanslar@butragueno @sahgec09 @JoeQuanqa @Hakan170 @Barcoreus @ferdikadıoğlu @Gannicus dostlar 7*400 olarak verelim . Dağıtım yapan dosta 500 olacak şekilde 2900 kusurati gönderiyorum. Bu arkadaşlara @butragueno ulasacak