Neye dolanıyorum mıro çok tehlikeliGesi baglarinda dolaniyoruuuuum
Neye dolanıyorum mıro çok tehlikeliGesi baglarinda dolaniyoruuuuum
Çok yanık yanık okurum unkapanina götürür musun beni albüm yapalım banaSende ışık gördüm pampa sende mücevher var sen niye okumadın
Sen ist damısın unkoanından mısubÇok yanık yanık okurum unkapanina götürür musun beni albüm yapalım bana
Istanbuldayim da unkapanı değil uskurdardayim kankaSen ist damısın unkoanından mısub
Unkapaninda misin demeye calismisSen ist damısın unkoanından mısub
Ooo bende bagcılardayım senle bi ara görüşelim janımIstanbuldayim da unkapanı değil uskurdardayim kanka
Olur kanka güzel olur ama ayık gel gözünü seviyim😂Ooo bende bagcılardayım senle bi ara görüşelim janım
Bundan sonra ayık kafayla gezeni öpeyim canım acıyor canım sizin orası sahile yakınsa fenize girerizOlur kanka güzel olur ama ayık gel gözünü seviyim😂
Amsterdamin mahallesi mi bagcilarOoo bende bagcılardayım senle bi ara görüşelim janım
He arka bahçesi amk, 🤣🤣🤣🤣🤣🤣Amsterdamin mahallesi mi bagcilar
Olur kanka zaten havalar aşırı sıcak tam deniz havasiBundan sonra ayık kafayla gezeni öpeyim canım acıyor canım sizin orası sahile yakınsa fenize gireriz
Kutahyadaki ilk evimin yan tarafi sosyal tesislerde oturdum 2 yil@Murat4343 dumlupınar germiyan kampüsü bilir misin
Yüzme biliyonmu kanka 🤣🤣🤣🤣Olur kanka zaten havalar aşırı sıcak tam deniz havasi
Güzel emrah diye birini tanıyo musun kankaKutahyadaki ilk evimin yan tarafi sosyal tesislerde oturdum 2 yil
Sen en son amsterdamdan göteborga gidiyordun yoldaydinHe arka bahçesi amk, 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Kurbagalamada rekorum var 😂😂Yüzme biliyonmu kanka 🤣🤣🤣🤣
Rizeli mi🤣Güzel emrah diye birini tanıyo musun kanka
Yok ya kütahyalı o da😂Rizeli mi🤣
Besyocu mu bu emreRizeli mi🤣