- 20,044
- 6,118
- 113
Yoo reis bir sabah birde gece işte ne zaman verirsem ama hep 1 gibi veriyorum geceHerşey düzenli olmak zorunda dimi kanka ilaç saatleri falan atlamıyorsun
Yoo reis bir sabah birde gece işte ne zaman verirsem ama hep 1 gibi veriyorum geceHerşey düzenli olmak zorunda dimi kanka ilaç saatleri falan atlamıyorsun
Inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur kardeşimYoo reis bir sabah birde gece işte ne zaman verirsem ama hep 1 gibi veriyorum gece
İnşallah reisn7 senedir hasta sinir hastası işteInşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur kardeşim
Sebeb-i nedir özel değilse kanka psikoljik mi yoksa başka bi rahatsızlığı mi vardı öncedenİnşallah reisn7 senedir hasta sinir hastası işte
Hep bizim yüzümüzden reis herkesin evladı okudu adam oldundiye diye babam da gün göstermemiş hala aynı bı gün yüzü göremediSebeb-i nedir özel değilse kanka psikoljik mi yoksa başka bi rahatsızlığı mi vardı önceden
Uyku mu var ki reis öyle muhabbet ediyoruzYatın uyuyun olum burada ne ısınız var
Üzüldüm gerçekten kardeşim analar iste evlatlarindan başka sey düşünmezler kiHep bizim yüzümüzden reis herkesin evladı okudu adam oldundiye diye babam da gün göstermemiş hala aynı bı gün yüzü göremedi
Babalar bitiriyo anaları hep onlarda vicdan merhamet az oluyoHep bizim yüzümüzden reis herkesin evladı okudu adam oldundiye diye babam da gün göstermemiş hala aynı bı gün yüzü göremedi
Fazla muhabbet astırır adamı ayıktırayımUyku mu var ki reis öyle muhabbet ediyoruz
Muhabet ediyoz dost katıl istersen dertlesiyoruz öyleYatın uyuyun olum burada ne ısınız var
Davet için eyvallah dost dahil olursak bizim dertlerden sizinkinlere sıra gelmez sizlere iyi muhabbetlerMuhabet ediyoz dost katıl istersen dertlesiyoruz öyle
Şimdi ama ayakta ama dimi yani gün içinde bi sıkıntısı yok inşallah sadece ilaç aliyoHep bizim yüzümüzden reis herkesin evladı okudu adam oldundiye diye babam da gün göstermemiş hala aynı bı gün yüzü göremedi
Doğrudur dost herkesin derdi kendi içinde kocaman Allah dermansız dert vermesin sagolasin sendeDavet için eyvallah dost dahil olursak bizim dertlerden sizinkinlere sıra gelmez sizlere iyi muhabbetler
Eyvallah reis sanada anlatırsan dinleriz icinindokersin hemDavet için eyvallah dost dahil olursak bizim dertlerden sizinkinlere sıra gelmez sizlere iyi muhabbetler
Tabi reis yoksa ben valla dayanamazdim bunca seneŞimdi ama ayakta ama dimi yani gün içinde bi sıkıntısı yok inşallah sadece ilaç aliyo
Gözlerim doldu valla ister inan ister inanma Allah inşallah çok güzel kapılar acar sana sende anneni rahat ettirirsinTabi reis yoksa ben valla dayanamazdim bunca sene
Aynen @İskorpit biz burdayiz dert dinlerizEyvallah reis sanada anlatırsan dinleriz icinindokersin hem