- 20,044
- 6,118
- 113
Yok be reis nasıl olsun sigara yok çıldırıyorum olmadı birazdan kahveye inicem kapanma duysa borç istiyecem arkadaştanInşallah keyfin nasıl senin bugün
Yok be reis nasıl olsun sigara yok çıldırıyorum olmadı birazdan kahveye inicem kapanma duysa borç istiyecem arkadaştanInşallah keyfin nasıl senin bugün
Yok be reis bendeki dert değil günlük hep aynı olaylar beninkisiSalobalo zaten icimi karartti dun ben intihara suruklenecem bu gidisle😂
Adamlar disladi beni mesaj yazacak yer yoktu bende inadina role girdim onlarin 😂😂😂bi ton laf soylediler ciktim.mesajda baksana neler yaptilar bana herkes solladiNoldu dost
Sen bi pozitif olsan cozulur her sikintinda dertlisin surekliYok be reis bendeki dert değil günlük hep aynı olaylar beninkisi
As çok ayıp etmişler neden disliyorlarAdamlar disladi beni mesaj yazacak yer yoktu bende inadina role girdim onlarin 😂😂😂bi ton laf soylediler ciktim.mesajda baksana neler yaptilar bana herkes solladi
Tmm pozitifim artık reis söz ,🙂🙂Sen bi pozitif olsan cozulur her sikintinda dertlisin surekli
Valla ya beni de çok üzdü gece anlatamamSalobalo zaten icimi karartti dun ben intihara suruklenecem bu gidisle😂
Aynen superTmm pozitifim artık reis söz ,🙂🙂
Yine üzme beni dostYok be reis nasıl olsun sigara yok çıldırıyorum olmadı birazdan kahveye inicem kapanma duysa borç istiyecem arkadaştan
Lan hepsi kendi havasinda bosverrAs çok ayıp etmişler neden disliyorlar
Tamamdır söyle de bilelim isimlerini seni dışlayan benide dislamis sayarım sen adamsintLan hepsi kendi havasinda bosverr
Tamamdır söyle de bilelim isimlerini seni dışlayan benide dislamis sayarım sen adamsintLan hepsi kendi havasinda bosverr
Hadi ya kötü olmuş kanka baya uğraşmışlar senle sanırımAdamlar disladi beni mesaj yazacak yer yoktu bende inadina role girdim onlarin 😂😂😂bi ton laf soylediler ciktim.mesajda baksana neler yaptilar bana herkes solladi
Yok be reisnuzulme niye üzüleceksin birşey yok ki bunda 😍Yine üzme beni dost
Yok dost bosver bizim dunyamiz ayri onlarla biz buralarda takilalimTamamdır söyle de bilelim isimlerini seni dışlayan benide dislamis sayarım sen adamsint
Tamamdır 🤣Yok dost bosver bizim dunyamiz ayri onlarla biz buralarda takilalim
Kanka bi ton sey oldu bosveeer eee salobalo actin mi instagramHadi ya kötü olmuş kanka baya uğraşmışlar senle sanırım
O degilde mesajda 3uncu olmusum 250 lirada yalan oldu😂Tamamdır 🤣