- 1,865
- 3,164
- 113
paramı ver 7 bitcoin bastım
Söz biter Nurullah etek giysin
Oynayin gelmez ise İadenizi ben yapacağım demiş iyi oku dostum. Milletin gözü önünde konu açıp ta kurumsal firma gibi oyna arkanda ben varım kayıp bonusun var derse sonuç bu olur.Millet kafayı yemiş saracak yer arıyor size lille takım golü 1.5 üst alın yatarsa iade demiş siz kimi nasıl koparırım diye 40 takla atıyorsunuz
Beğeni attı diye iddiaya mı girmiş oluyor hocam ?beğeni atmis hadi beni boşver adam kuponu attı onu odesin
Evet öyle demiş hocam fakat eleman doğru söylediklerine dair kupon atın demiş 1 kişi bile atmamış o nasıl olacak ?Oynayin gelmez ise İadenizi ben yapacağım demiş iyi oku dostum. Milletin gözü önünde konu açıp ta kurumsal firma gibi oyna arkanda ben varım kayıp bonusun var derse sonuç bu olur.
Lille 1.5 üst olsaydi şimdiye 600 TL hesabindaydi@Nurullah al sana kupon
Adam haklı beyler dağılınBeğeni attı diye iddiaya mı girmiş oluyor hocam ?
Vallahi inanıyordum adam akıllı biri yada birileri illa var diyeMillet kafayı yemiş saracak yer arıyor size lille takım golü 1.5 üst alın yatarsa iade demiş siz kimi nasıl koparırım diye 40 takla atıyorsunuz
Dostum nasıl olacağını söyleyeyim. Böyle konu açmayacak. Varsa bahsi parası kendi oynayacak. Kuponu koyacak buraya. Millete oyna kaybederse paranı ben vereceğim demeyecek. Sen kimsin neyin nesisin sana neden güvensin insanlar. Aynı şey benim için de geçerli. Buradaki üyeler, sponsor site yetkilileri gibi davranmayacaklar.Evet öyle demiş hocam eleman kupon atın demiş 1 kişi bile atmamış o nasıl olacak ?