100 tl matbete atmistim 10 tl discount verdi sakin sakin aviator oynayarak ine cika 19.000 tl yaptim 😂 2 3 saatte ve tek 1 tl cekmeden batirdim kendime engel olamiyorum kayip verdikce kuduruyorum resmen siz de nasil oluyor bu durumlar :/
Aynı bende gece zlotta 480 lira kayıp bonusunu 9600 yapıp çektim sonra parça parça atıp sıfırladım100 tl matbete atmistim 10 tl discount verdi sakin sakin aviator oynayarak ine cika 19.000 tl yaptim 😂 2 3 saatte ve tek 1 tl cekmeden batirdim kendime engel olamiyorum kayip verdikce kuduruyorum resmen siz de nasil oluyor bu durumlar :/
Hedef koymuştum 20k yapıp borçları ödemekti her kumarbaz gibi battık işte100 tl matbete atmistim 10 tl discount verdi sakin sakin aviator oynayarak ine cika 19.000 tl yaptim 😂 2 3 saatte ve tek 1 tl cekmeden batirdim kendime engel olamiyorum kayip verdikce kuduruyorum resmen siz de nasil oluyor bu durumlar :/
Sen yine cekmissin senin gibi oldugu da oldu cok fazlaca ama yani 10 tl gibi bi rakami 19 k yapmisim niye cekmiyorum para batinca sasiriyorum kendimeAynı bende gece zlotta 480 lira kayıp bonusunu 9600 yapıp çektim sonra parça parça atıp sıfırladım
Usta bilmiyorum kumbara var ya zlotta 25 30 lira birikiyor bakıyorum 5k yapmışım olabiliyor ama ne zaman yüksek yükleme yapsam hep sonu hüsran 700 800 liradan fazla yükleme yapmam daha gerçi para da bitti de bu gece saat 1 gibi 1200 kadar kayıp alıcam ordan bakalım belki yine yürürümSen yine cekmissin senin gibi oldugu da oldu cok fazlaca ama yani 10 tl gibi bi rakami 19 k yapmisim niye cekmiyorum para batinca sasiriyorum kendime
Dogru soze ne denir
O an aklima gelmiyor gelse bahane olurÇekip promosyon kovalasaydın katlardın 2 ye