- 1,036
- 497
- 83
Gelicek kral rahatMoritanya ligine 0.5 dedim 1500 kurtariyordu. Bahidi almadi. Orandan mi diye denemek icin 1 ustune bastik aldi. En fazla iade aliriz ordan ama gelirse tamamdir.
Geldikten sonra vedalasiriz hala tedirginim
Gelicek kral rahatMoritanya ligine 0.5 dedim 1500 kurtariyordu. Bahidi almadi. Orandan mi diye denemek icin 1 ustune bastik aldi. En fazla iade aliriz ordan ama gelirse tamamdir.
GelecekMoritanya ligine 0.5 dedim 1500 kurtariyordu. Bahidi almadi. Orandan mi diye denemek icin 1 ustune bastik aldi. En fazla iade aliriz ordan ama gelirse tamamdir.
Gelsin hadiMoritanya ligine 0.5 dedim 1500 kurtariyordu. Bahidi almadi. Orandan mi diye denemek icin 1 ustune bastik aldi. En fazla iade aliriz ordan ama gelirse tamamdir.
Valla +1ya oldu ya olmadıNeredeyse uzatma olmsadan bitti
Bol sans reisUzatmadan bastim gitti
Fluminense den cekiniyorum ama yapacak birsey yok
Hadi hayırlısıUzatmadan bastim gitti
Kral zaten noluyosa garanti dediğimizden oluyoHicbir macin garantisi yokmus. Bir aci tecrubeyle daha pekistirdik saglik olsun elde son bir kuponumuz var
tebrikler kral kesene bereket bol kazançlarSu anda tam 4 kisi cevap yazmis.
@halit14533
@Mehmet1280
@pandiktor ve @maltepe
250 ser lira icin dm yazabilirsiniz veya ben yazarim. Dagitim nasil yapiliyor bilmiyorum.
Umarim 18 e de ulasiriz henuz ulasamadik
Bu gelsin artık sonHicbir macin garantisi yokmus. Bir aci tecrubeyle daha pekistirdik saglik olsun elde son bir kuponumuz var
Bol sans kardes.nedrn inatla bu sitede dvm ettinki?git jokerbetden 250ye250 al ordan oyna.yerinde olsam bu siteye 1 pira yatirmazdim.bide cok aceke etmissin be nba 2 maca vursan isin tmmdiUzatmadan bastim gitti