Doğru ama ben yazmıyorum favori yanlış yapıyorumDoğrudur inanırım ama eğer ayağa tek atmıyorsam favoriyide yazarim
Doğru ama ben yazmıyorum favori yanlış yapıyorumDoğrudur inanırım ama eğer ayağa tek atmıyorsam favoriyide yazarim
Inş kardeş bol sanslardun aksamki yabanci yarisi aldim bende
bu gece yine alicaz insallah
Bol şans inşallahdun aksamki yabanci yarisi aldim bende
bu gece yine alicaz insallah
southwell varmı kupon 115 tl atıcam sıteyeDoğru ama ben yazmıyorum favori yanlış yapıyorum
yaptim bi kupon bensoutwe
southwell varmı kupon 115 tl atıcam sıteye
2 geldi 4 ile ciftesi 27.45 veriyoDoğru ama ben yazmıyorum favori yanlış yapıyorum
Valla yabancı oynamıyorum sadece 3cü ayağa at yazarsan 2,3,6yı mutlaka yazsoutwe
southwell varmı kupon 115 tl atıcam sıteye
Tuhaf valla bu ata 8 lira çıktığını bilsem yapardım bişeyler2 geldi 4 ile ciftesi 27.45 veriyo
Valla ben 22 senedir oynuyorum 8 yasımdan beriburda en eski banyan oynayan kac yillik?
ver tuyoyaptim bi kupon ben
iyi helal ben yenisiniz zannediyordumValla ben 22 senedir oynuyorum 8 yasımdan beri
2.ayak 2 numara jokeyine ragmen kazanmasi lazimver tuyo
Yok abi ne yenisi ya hayatımızı verdik bu oyuna ganyan bayi aldkk abimle bu lanet yüzündeniyi helal ben yenisiniz zannediyordum
bende 26 yıldır oynuyorum ve 2 tane yaris atim vardi
bursa yarıslarinda yardımcı olurum isteyen olursa
nerelisin?Yok abi ne yenisi ya hayatımızı verdik bu oyuna ganyan bayi aldkk abimle bu lanet yüzünden
Erzurum Dadaşım ama Çorluda yaşıyorumnerelisin?
2 ay once ordaydimErzurum Dadaşım ama Çorluda yaşıyorum
karataş tarihe adını Altın harflerle yazdirmadimi üstad sence küçümsencek biri değildir bence başjokey ve tabiki BOLD PİLOT unutulmaz degilmiAhahah Karataş artık emekli olsun yeter Süleyman akdının üstüne adam tanımam tam bir şerefsizdi şikeci köpek